nenada 289 Napisano Septembar 16, 2023 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilija Pegaso 650 Cube, MZ TS 125, BMW R 65 Prijavi odgovor kao problematičan Prolazio sam kasno posle podne, i na putu iznad Ralje ka Kosmaju,video oboren motor pored koga su dezurali policajci.Motor je poprilicno unisten,viljuska je skroz uletela u masinu,delovi su bili rasuti oko motora..Policija nije dozvoljavala zadrzavanje,ali se dalo videti da je u pitanju cetvorocilindras,naked,mislim bele boje.Nema krvi,nema ni drugog vozila u kojeg je motorista udario.Zna li neko nesto vise,sta je sa covekom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 813 Napisano Septembar 17, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 683 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Video i ja a nisu dali da stanemo tu. Dvoje je sedelo pored puta na nekom betonu, nisu imali opremu na sebi pa nisam siguran da su oni bili na motoru. Mozda su posmatraci a mozda su skinuli jakne pa sedeli u majcama. U svakom slucaju bili su nepovredjeni Ako nisu oni znaci da je vozac odvezen sto ne ukazuje na dobro Promenio Septembar 17, 2023 član salem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...