Jump to content

Moto Zajednica

13 septembar

Recommended Posts

• Ne silazi, 2915 postova
WWW.BLIC.RS

Zbog nepažnje i bahatosti u saobraćaju svakodnevno smo svedoci saobraćajnih nesreća, a statistika Ministarstva unutrašnjih poslova kaže da je od početka godine do kraja...
WWW.BLIC.RS

<strong>Vozač trole</strong> na liniji 40, K.D. (40) <strong>povređen</strong> je u nedelju na okretnici trolejbusa u Čingrijinoj ulici <strong>na Zvezdari</strong>, kada ga je...

https://www.kurir.rs/vesti/beograd/4241696/uzasavajuci-prizor-na-zelenom-vencu-motociklista-lezi-na-zemlji-dok-vozila-jure-oko-njega-kamera-na-kacigi-sve-zabelezila-video

• Tužan 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 937 postova
  • Motocikl: Honda X-ADV

Tu gde je pao je rupa, nedostaje sloj asfalta u desnoj traci, već duže vreme, rade Prizrensku. Bilo je loše obeleženo, a sada je neko i sklonio barijeru...   >:(

Na sličnu foru zamalo da upadnem u kanal u Višnjičkoj dok su je proširivali,isto mrak, ja se malko opustio...

• Drug član, 2519 postova
  • Motocikl: Africa RD07

Ovo je moglo u temu bahati mamlazi a ne otvarati posebnu temu za ovo. Drugi clanak bespotrebna drama novinara, decko pao i ustao odma, a ne on lezi dok vozila jure oko njega. Zali boze sto sam usao u temu, a jos gore u vest.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 1250 postova
  • Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S

**bem ti život, naježih se.

Sinoć sam prošao oko 22h tuda, kad sam video da je isečen asfalt bilo je kasno, samo ustao, upao u rupu, nikog nije bilo levo, pa sam imao mesta da pod dobrim uglom presečem i vratim se u levu traku. Nije bilo prijatno...
I posle se mislim, prošao sam par puta u poslednjih par dana, bila je barijera, što su je sklonili..

• Sviđa mi se 1

• Zainteresovan, 375 postova
  • Motocikl: R1150GS
On 15. 9. 2023. at 13:40, nafetS je napisao:

update, natabali su asfalt, fala bogu nije u ravni sa ostatkom, ali su sad u opticaju obe trake.

Skoro negde pročitah šalu, kaže : Glasamo da se na građevinskom fakultetu uvede predmet "kako napraviti zakrpu ili šaht u ravni sa asfaltom". :D

• Haha 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja