gixxer 384 Napisano Septembar 5, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 187 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Molim pomoc,da li neko zna za koji model Garmin moto navigacije je kompaktibilan ovaj nosac-punjac.Dobio sam ga sa motorom bez navigacije i mozda bih kupio odgovarajucu ,samo da znam koji model da trazim .Unapred hvala na pomoci Polovni Garmin punjac-nosac za motocikle - MojAuto - 3211678 WWW.MOJAUTO.RS Polovni delovi Delovi: Garmin punjac-nosac za motocikle - Stanje kao na slikama Cena na oglasu nije validna,nije za sada na prodaju ,samo sto drugacije ne mogu da postavim slike Promenio Septembar 5, 2023 član gixxer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 300 Napisano Septembar 5, 2023 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Meni deluje kao da odgovaraju bmw navigatori (koji su Garmin ako se ne varam) , serija 5 skoro sigurno a verovatno i ostale. Послато са SM-F926B помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 691 Napisano Septembar 5, 2023 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan Garmin Zumo 660 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dulegolub 46 Napisano Septembar 5, 2023 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Kao što je već rečeno, nosač odgovara za Garmin Zumo 660, kao i za BMW Motorrad Navigator IV, V i VI modele. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 384 Napisano Septembar 5, 2023 Zainteresovan, 187 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Hvala najlepse na pomoci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11122 Napisano Februar 6 Drug član, 1278 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Smorih se za medalju,kao dete kad mu ne daju igračku. Bio srećan kao crv,jedva čekao da dodjem kući i probam,kad kita,ne pasuje. @severian mi poslao navigaciju,obojica smo bili ubedjeni da je to za to,kad ono medjutim. Da ne otvaram novu temu,da li neko zna za koju je navigaciju ovaj nosač? Kačenja su ta ,ali plastika je šira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2606 Napisano Februar 6 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Zumo 590 ili 595,Mislim da je takav kod menePoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11122 Napisano Februar 7 Drug član, 1278 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Krmco je napisao: Zumo 590 ili 595, Mislim da je takav kod mene Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Hvala,jeste ,to je taj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radejamaha 6 Napisano Februar 19 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja imam takav 595 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...