Dranik66 7 Napisano Avgust 31, 2023 U prolazu, 9 postova Lokacija: Borča Motocikl: Suzuki vstrom 650,Kymco agility 300 Prijavi odgovor kao problematičan Predstavljam se: Nikola, Borča, pravio kompromis pa kupio maxi skuter. Sad sam u potrazi za motorom i imam milion dilema. Novo, polovno...U 55 godini ponovo se aktivirao, sad imam 57.Vozio jawe i mz-jce dok nisu došla deca i teška vremena u Srbiji. Evo me opet... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 197 Napisano Avgust 31, 2023 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan Vršnjak, dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8324 Napisano Avgust 31, 2023 Drug član, 561 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10453 Napisano Avgust 31, 2023 Ne silazi, 2369 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 246 Napisano Avgust 31, 2023 U prolazu, 45 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Borca...nemoj da te muce dileme...kupi V-Stroma i uzivaj...ja ti dajem garanciju da ces par puta sa njim obici svijet bez kvara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8441 Napisano Avgust 31, 2023 Ne silazi, 2187 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ohoho,generacijo dobrodošao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Septembar 1, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dranik66 7 Napisano Septembar 1, 2023 U prolazu, 9 postova Lokacija: Borča Motocikl: Suzuki vstrom 650,Kymco agility 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Paf je napisao: Pozdrav Borca...nemoj da te muce dileme...kupi V-Stroma i uzivaj...ja ti dajem garanciju da ces par puta sa njim obici svijet bez kvara... Naravno da je i on jedna od opcija. Hvala svima na dobrodošlici 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Septembar 5, 2023 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ča ča ča Deca odrasla, kupiš R-a i luduješ 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6678 Napisano Septembar 5, 2023 Drug član, 1919 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav komso i dobro nam dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...