Goshke 2786 Napisano Januar 20, 2009 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko da mi objasni kako funkcionise ovaj ventil, i kako se podesava? ja sam nesto odvrto i zavrto one sajle al nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos jovicic 0 Napisano Januar 29, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Krupanj Prijavi odgovor kao problematičan Cilj je samo da sto vise dotegnes sajle ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Januar 30, 2009 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,hvala to znam i ja.. ;D ;D ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos jovicic 0 Napisano Januar 30, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Krupanj Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio da ce me zeznuti za klip. Jos samo lancanik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos jovicic 0 Napisano Januar 30, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Krupanj Prijavi odgovor kao problematičan Dzabe sam cacko ventil, samo losije ide ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Januar 31, 2009 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan He, he sad kadga zbudzis, ima da ide ko avion!!!!!!!!! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...