Jump to content

Moto Zajednica

Rst Adventure X Airbag jakna

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 193 postova
  • Motocikl: DL1000 L4

Rst Adventure X jakna sa airbag sistemom, kupljenja nova pre 3 meseca, nosena jednom na pola sata.

Velicina L (njihov L je nesto izmedju L i XL)..ja sam 189cm.

U jakni su svi protektori Level 2, laktovi/podlaktica, ramena, kao i ledjni protektor koji ide skoro od vrata do zadnjice. Jakna ima mnogo otvora za ventilaciju, cele grudi, ruke celom duzinom, ramena, ledja. Takodje skidajuca zimska postava dolazi uz jaknu, kao i okovratnik koji je pogodan za zimsko vreme, takodje skidajuci.

U ledjnom protektoru je integrisan slot (skroz je low profile kako bi se uklopio u formu protektora) za bateriju koja napaja airbag i daje mu signal da se upali ukoliko dodje do pada.
Airbag paneli su i napred i pozadi, kako bi maksimalno pruzili zastitu prilikom pada.

Baterija za airbag se porucuje dodatno od firme koja proizvodi airbag sistem (In-Motion airbag), i nju dobijate takodje uz jaknu. Ostaje vam samo da napravite vas account na aplikaciji i pretplatite se (12e mesecno, ili 120e godisnje, ukoliko platite odjednom).

Slike same jakne cu da okacim cim mi se zavrsi turneja,sto ce biti kroz nekih 5 dana,ali jakna je identicna ovoj sa google slike,i kao sto rekoh,nova je.

IMG-1141.png IMG-1140.png

Cena 500e

kontakt pp ili 063-7326-719

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

pre 55 minuta, opsidiannight je napisao:

Cemu sluzi pretplata?

Pretplatom ti odrzavaju airbag inflator aktivnim. 
Npr ukoliko nemas pretplatu,airbag se nece

aktivirati u slucaju pada,nije aktivan sistem koji ce naduvati jaknu.

Gledaj na to kao kad te mobilni operater baci van funkcije ukoliko ne placas racune,tako nekako.

Promenio član tomaesp

• BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova
  • Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац

Што би значило исто ако си ван домета неће ти се активирати ??? :stabre:
И онда јакна сама је 500€ плус претплата сваке године. Баш занимљиво су то смислили.

Још једно питање, за продавца, у случају активације( не дај Боже) шта се после дешава, да ли се јакна може поново користити, да ли се може све поново активирати?

Promenio član bracabgd

pre 27 minuta, bracabgd je napisao:

Што би значило исто ако си ван домета неће ти се активирати ??? 

Aplikacija na telefonu prepoznaje bateriju preko bluetooth veze…Jednom kad uparis telefon i bateriju,to je to...Preko aplikacije vidis koliko baterija ima posto (puni se C kablom),update-ujes i placas sub mesecni,ili godisnji ako se opredelis tako.

Nema veze sa dometom operatera ili sta vec,samo vodis racuna da se baterija koja je u protektoru ne isprazni :)

edit:
Ako sam dobro video,u slucaju pada,posaljes im nazad taj inflator koji napumpava airbagove posto je iskoriscen,i oni ti posalju novi.

Poslednja opcija,ukoliko ne zelis da placas sub,imas regularnu jaknu,sa najvecim ledjnim protektorom koji sam ikad video na moto jakni :) ,i imas opciju nekad da aktiviras sistem ukoliko zelis.

Promenio član tomaesp
  • Sviđa mi se 1
  • Hvala 1

• Integrisan, 8355 postova

Ajde da ti pomognem... Inmotion je verovatno najbolja tehnologija airbag sistema trenutno, baziran na onome što se koristi u gp. Najjeftiniji samo prsluci sa Inmotion airbag su 400e, tako da ti je vrlo fer ponuda. 

Mrzi me sada da pišem opširno, guglajte, ali Inmotion trenutno je i najbolji, ali i najpovoljniji (pretplata tek posle nekih 4god se izjednači sa astars i Dainese resenjima po ceni, a bolji je od njih, jer je u slučaju aktivacije samo stavi novi inflator od 70e i teraj). 

Ako ti nije mala, iskreno ne shvatam što prodaješ... :)

• Hvala 2

pre 25 minuta, severian je napisao:

Ajde da ti pomognem... Inmotion je verovatno najbolja tehnologija airbag sistema trenutno, baziran na onome što se koristi u gp. Najjeftiniji samo prsluci sa Inmotion airbag su 400e, tako da ti je vrlo fer ponuda. 

Mrzi me sada da pišem opširno, guglajte, ali Inmotion trenutno je i najbolji, ali i najpovoljniji (pretplata tek posle nekih 4god se izjednači sa astars i Dainese resenjima po ceni, a bolji je od njih, jer je u slučaju aktivacije samo stavi novi inflator od 70e i teraj). 

Ako ti nije mala, iskreno ne shvatam što prodaješ... :)

Hvala na informacijama dodatnim,ljudi su svakako dosta neinformisani u vezi toga,pogotovo kod nas.Retko ko fura tu pricu sa airbag jaknom.

Neke druge stvari imam na umu sto se tice opreme,na sta sam bacio oko,ali svakako necu poklanjati jaknu.

Ukoliko se niko ne javi,imam sta da nosim. :)

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja