drs 16184 Napisano Avgust 17, 2023 Misbehave Responsibly, 1641 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Kupio ih pre dva dana u Intersportu. Kupovao na prečac, pa sada prodajem na tenane. Kada sam došao kući ustanovim da mi ne odgovaraju. Danas odem i kupim druge patike. Navikle noge na Salomon i neće Adidas. J'bga. Novo, nenošeno, takorekuć neobuvano. Račun nazočan. Veličina 10.5 tj. 45,333 RSD 10.000, tel 063/366.492 adidas TERREX SWIFT R2 GTX, muške cipele za planinarenje, crna | Intersport WWW.INTERSPORT.RS adidas Terrex Swift R2 GTX su kvalitetne patike za planinarenje i trail trčanje, koje su opremljene Gore Tex membranom i namenjene za sve vremenske uslove. Đon je izrađen od Continental gume, srednji deo... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Avgust 17, 2023 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Врхунске патеке... Имам их...Али 47 и 1/3Послато са 2109119DG помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2561 Napisano Avgust 17, 2023 (promenjeno) ODUSTO OD DIJETE, 2636 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Imam dva para ali dubokih. Da su samo manje za broj završili bi posao. Za šetnju po prirodi bi mi legle samo tako. Sad si mi pustio rovca da trknem i kupim ih sebi Promenio Avgust 17, 2023 član ZEMZEM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16184 Napisano Avgust 17, 2023 Misbehave Responsibly, 1641 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Patike, zaista, odlično izgledaju. Ali, ne može to da se meri sa Salomonom. (ako je neko bolje trolovao sopstveni oglas, neka se javi, da razmenimo iskustva ) 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2561 Napisano Avgust 17, 2023 ODUSTO OD DIJETE, 2636 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Sad si me bacio u dilemu, razmišljam da sledeći put kupim plitke Salomon za tabanjanje po prirodi. Moj broj je 44 2/3, samo da su malo manje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 624 Napisano Avgust 17, 2023 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 410 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Salomon podmladjuje, Terrex je za prave muskarce. Meni odgovaraju broj vece nego uobicajno. Sjajna patika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7903 Napisano Avgust 17, 2023 Drug član, 825 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Kad trolujemo, trolujemo.... Isto. Treći par. Vozim ih dok djonovi ne postanu ćelavi. Onda ih prebacim za u servis, i dalje idu.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1595 Napisano Avgust 17, 2023 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Msna terexica sto se brzo trose kramponi. I sto ljudi kad ih kupuju misle razgazice se, al nece zbog platna unutra Odlicne patike, imao Salomon i imam Terex. Salomon blaga prednost, ali ove su odlicne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4010 Napisano Avgust 17, 2023 Drug član, 467 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Samo Skechers, dva para godisnje. Letnje i zimske, jedna sezona tabanja(800 km) pa sezona za firmu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2634 Napisano Avgust 17, 2023 Drug član, 1517 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja tako reebok classic. Godinama u nazad... Ma vazno podizemo oglas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16184 Napisano Avgust 20, 2023 (promenjeno) Misbehave Responsibly, 1641 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Da se javi još neki Salomonaš pa da raspalimo kao nekada u veseloj temi Paprika vs Holly Cow. Šalu na stranu, kako nije bilo zainteresovanih da iskoriste ovaj lepi okazion, patike sam večeras vratio u radnju. Dođe mi i da se zahvalim svima što su mi priuštili ovaj veoma retki ali vrlo prijatni doživljaj da iz radnje izađem sa više novca nego kada sam u nju ušao. Promenio Avgust 20, 2023 član drs 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...