Jump to content

Moto Zajednica

RST AdventureX AirBag

Recommended Posts

• U prolazu, 60 postova
  • Motocikl: Z800 ; ZXR750H1

Ima li neko iskustva sa ovim modelom jakne? Video sam par postova (uglavnom prodaja) ali bez AB. 

a kao drugo ima li neko da koristi aktivno RST jakne posto sam narucio XL ali nisam siguran da cu stati u nju :stabre: 182/107 su moji gabariti. U Vanucci, Böse, Held i Probiker stajem u L/XL

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 60 postova
  • Motocikl: Z800 ; ZXR750H1

izvinjavam se za link ako ne sme..

ako nekoga interesuje sa kodom SUMMER15 dobija se za 413€

inace kod je na svu opremu do 31.08 u iznosu od 15%

https://www.xlmoto.at/product/motorradjacke-rst-adventure-x-airbag-blau-rot_pid-PIA-203232?gclid=EAIaIQobChMIqLmW_vrhgAMVAs13Ch2cgwoEEAQYBCABEgJnovD_BwE&gclsrc=aw.ds

Promenio član The-Dog

• Svrati ponekad, 193 postova
  • Motocikl: DL1000 L4
Pre 18 sati, The-Dog je napisao:

Ima li neko iskustva sa ovim modelom jakne? Video sam par postova (uglavnom prodaja) ali bez AB. 

a kao drugo ima li neko da koristi aktivno RST jakne posto sam narucio XL ali nisam siguran da cu stati u nju :stabre: 182/107 su moji gabariti. U Vanucci, Böse, Held i Probiker stajem u L/XL

Imao sam XL koju sam kupio sebi pre dva,tri meseca i omasio broj..ja sam 189 i 103kg , i meni je bila velika..falilo mi je malo ramena i grudi…pa sam je dao kumu,a sebi porucio L sa airbagom.

S obzirom da si 182,tesko da imas ruke duze od mene,a meni je na XL rukav isao malo ka palcu kad su spustene ruke . Udji na moj profil pa nadji negde post kad sam je prodavao sa slikama.Na L mi je sve tamanica,i nista ne zateze,ima lufta kako treba.

Ja sam i ranije nosio Rst,a kod ovog modela je fit malo drugaciji ,jer ja u poslednjih par godina nosim sve XL,moto jakne,majce i to,ali kod ovog modela mi je L taman kako treba.

Odlicna jakna,mnogo ventilacije,jeste malo teza ova sa Airbagom,ali se ne oseca kad si na motoru,vise ovako kad je podignes.

Protektori su sjajni,svi su level 2.

Ledjni protektor na ovoj sa airbagom je bukvalno od vrata do dupeta,komplet cela ledja su pokrivena.

Slot za bateriju od airbaga je integrisan u ledjni protektor pa je sve sto se kaze “low profile”.

Baterija se poruci od proizvodjaca inflatora,povezes je sa aplikacijom,i skida ti 12e mesecno.Ceka se iz Francuske.

Ja sam skoro porucio i mozda mi je zakacen subscription 2 meseca,a uspeo sam da je vozim jednom,jer sam na turneji evo vec 2 meseca,a kad dodjem kuci na koji dan,sa porodicom sam. 

Ako te interesuje,ja bih svoju i prodao,jer sam nesto drugo naumio,pa mozes da probas vidis.

Promenio član tomaesp
  • Sviđa mi se 1

• Zainteresovan, 531 postova
  • Motocikl: Honda Hornet 600 2005

Imam ja rst adventure pro 3 komplet bez ab pa kao te interesuje mogu ti dati dimenzije

ako ti trebaju info pusti poruku pa se cuj

Promenio član Sale-VFR
  • Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja