blackmore 1372 Napisano Avgust 13, 2023 (promenjeno) Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Došao je na red i taj trenutak da se krene dalje. Prodajem svoj motor ne zato što ima bilo kakvih ulaganja, već zato što se prodaje motor koji jako želim, a to je ujedno i jedini razlog. Motor u svakom drugom slučaju ne bi završio u ovom podforumu. Što se servisne istorije tiče, stanje je sledeće: 25.07.22. montirane Pirelli Angel GT2 gume, nove naravno (na 56.500km) 04.10.22. montirane Galfer sinter kočione pločice (zadnje) (na 58.700km) 21.04.23. rađen mali servis: zamenjen filter ulja, očišćen filter vazduha (imam još uvek Hiflo neotpakovan novi filter vazduha, ovaj K&N što je na njemu je samo izduvan na kompresoru, vraćen nazad), sipan Motul 7100 10W 40 (imam još pola litra u kanisteru koji naravno ide uz motor) (na 60.850km). Lanac je redovno pran i održavan (podmazivan Motul MC Care C2+, imam novu bocu spreja koja je samo jednom iskorišćena pre neki dan, koju poklanjam uz motor). 04.05.23. registrovan motor bez ikakvih problema na tehničkom (zatezali malo oko LED sijalica, ali to je standardno, ništa što Đorđe Vajfert nije rešio ) 09.08.23. montirane TRW sinter kočione pločice (prednje) (na 63.500km) Motor trenutno ima 63.850km na satu, tojest fali 150km da bude kako sam prešao 10.000km bezbrižnih kilometara od kako je u mom vlasništvu (s' obzirom da se motor vozi, verovatno će se ta magična cifra i prebaciti u nekom trenutku). Na motoru se nalazi Givi nosač kofera koji je montiran, a kofer takođe ide uz motor. Ono što sam dobio uz kupovinu motora prosleđujem dalje: Originalne ručice koje nisam montirao već koristio ove mekane koje su došle uz motor, Originalni auspuh (na motoru je titanijumski auspuh od GSX-R 1000 (K6 čini mi se) sa kojim motor prolazi tehnički pregled bez ikakvih problema) Polir pasta i čini mi se da još ima nekog Repsol podmazivača lanca, takođe došao uz motor ali nisam koristio, prosleđujem dalje. Takođe, rezervne halogene sijalice takođe šaljem uz motor (na njemu su LED, sve ispravne naravno). Uz motor bih dao i USB utičnicu sa voltmetrom koju nisam stigao da montiram (voltmetar na samom motoru koji već postoji radi kao i prvog dana) i LED traku koju sam mislio da montiram ispod nosača kofera kao treće štop svetlo. Motor ima dosta dodatne opreme koju ne mogu verovatno ni da pobrojim bez da nešto zaboravim, koga bude zanimalo, napisaću. Od ulaganja motor nema apsolutno ništa, takoreći, sad ide ona čuvena fraza koju uopšte ne volim, ali je u ovom slučaju baš takva: sedi i vozi. Evo i par slika motora i slika kofera (slike iz perionice su od prošle subote, slika sa Fejzerom je od petka). Naravno mogu poslati još slika. Kofer je jako malo korišćen bez ikakvih tragova korišćenja na sebi. Cenu ne želim da ostavljam ovde u oglasu (ukoliko se kosi sa pravilima foruma, verujem da će me admini/modovi o tome obavestiti). Svi znate o kom i kakvom motoru je reč, kako je održavan i ko su prethodni vlasnici. Motor neće biti poklonjen nikome, tako da molim vas bez nepristojnih ponuda. Kilometraža je naravno originalna, kome se ne sviđa, nek vrati za €20 na koliko god mu se sviđa. Možete me kontaktirati putem privatne poruke ovde na forumu, redovno čitam poruke koje mi stižu, tako da ćete dobiti informacije u što kraćem vremenskom roku. Motor će biti na prodaju samo dok je motor koji idalje želim na oglasu, ako se taj motor bude prodao, Suzana će ostati u mom vlasništvu. Takođe, motor nije oglašen na polovnimautomobilima za sada. Srećna kupovina! Coa EDIT: Samo da napomenem, nikakve zamene ne dolaze u obzir. Promenio Avgust 14, 2023 član blackmore 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Avgust 14, 2023 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ау какав оглас Срећно легендо са продајом, па да пазариш ту другу машину 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Avgust 14, 2023 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druže! Ako sve bude kako treba, imaću čime da ti pariram kad su u pitanju duže ture, možemo na kraj sveta 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22135 Napisano Avgust 14, 2023 Integrisan, 9538 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... i dalje je prelepa suzana! Za taj sam auspuh presao preko 1000km po Srbiji kako bih ga nasao u sto boljem stanju Zvuk, nit glasan, nit tih, homologaciju suzukijevu ima (za tehnicki). Sretnu prodaju zelim 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Avgust 14, 2023 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno drug, nadam se da će završiti u pravim rukama ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22135 Napisano Avgust 14, 2023 Integrisan, 9538 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stegula 177 Napisano Avgust 14, 2023 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan primerak, mislim da je trenutno najbolja kupovina obzirom da znam cenu Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Avgust 15, 2023 (promenjeno) Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Suzana je upravo oglašena na PA: Suzuki GSX650F WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki GSX650F, 2008. godište, Touring, vozilo prešlo 63800 km, Novi Beograd. Cena 4.599 € - Motori - Polovni Automobili Promenio Avgust 15, 2023 član blackmore 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Avgust 16, 2023 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Izmenjena cena na oglasu, za članove foruma dodatni popust. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Avgust 21, 2023 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Suza je pronašla novog vlasnika i svoje putešestvije će nastaviti u Pančevu Može lock. 13 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...