boky70 20 Napisano Avgust 8, 2023 U prolazu, 26 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Honda XL 600 V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeristi , evo da se pohvalim i ja posto mi je sin proslog leta polozio za A2 i kupili smo kao početnički motor Keeway super shadow 250cm³ na kojem je ucio da ovlada voznjom i koji nas je odušvio kako voznim karakteristikama tako i ekonomičnošću , navozali smo se za sve pare tu jednu sezonu . E sada smo 20. maja usli u ozbiljniju mašinu Honda Transalp XL600V '90 god. Tako da je sin samo naprasno odlučio da napravi jednu turu do Zlatibora , Bajine Bašte preko Tare , pa nazad do Užica i potom da Kruševca odakle i počinje ta njegova prva veća avantura i to sam bez pratioca da mu bude lepse u društvu . Ceo put je protekao u odličnom vremenu i prelepoj vožnji , stičući prva veća iskustva u saobraćaju na lakim i teškim putevima jer bez obzira na iskustvo vožnja po deonicama koje su u izgradnji i po serpentinama od Zlatibora preko Tare do BB pa preko Nikolića brda i Zaglavka (selo) , kadinjače , čini mi se da je to jedna odlična tura i naravno prelepa za jednog novog vozača motora po gotovo što je mlad i neiskusan . Da skratim sve je prošlo perfektno tako da počinje da razmišlja o novoj avanturi ali će morati malo da sačeka dok prodje probna dozvola pa onda samo gas i lepo vreme . Prva slika je sa jednog dela gde je lep pogled sa Tare a drugih nekoliko slika su slike bivše mašine koja ga je uvela u svet motora i slike Transalpa koji smo sa radošću dovezli u naš dom . Veliki pozdrav za sve i želim vam lepe vožnje i prelepo vreme . 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8504 Napisano Avgust 8, 2023 Ne silazi, 2192 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Bogami,ovaj Keevej,izgleda baš,baš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...