s a n j a 130 Napisano Januar 19, 2009 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Sretoše se dva drugara i reše da odu na vožnju.Jedva su dočekali jedan sunčani dan da bi izašli na vožnju.Ceo grad ih je u čudu gledao-kao gde su pošla ova dvojica. Osmeh im je bio na licima celim putem.Krajnje odredište im je bio ugostiteljski objekat Dragulj koji se nalazi na samoj obali Dunava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Januar 19, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pre je bio obicaj da se za Bozic jasu konji. Mi smo moderni, mi vozimo motore za Bozic. I mene su gledali prosle godine kada sam se vozio kao da sam lud.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Januar 20, 2009 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim cele godine pa niko naročito ni ne obraća pažnju na mene (da sam lud se voeć pomalo i podrazumeva) Vožnja za božić je bila obavezna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...