VladaSrbijaSP 0 Napisano Januar 19, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu da kupim zupcasti kais 86 zuba?To je za apriliu tuareg 600.I koja najsira guma moze da se stavi na taj motor...?Trenutno je 130.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
littlesaam 1 Napisano Januar 19, 2009 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj mozda pase od nekog auta.izmeri sirinu,broj zuba,oblik zuba i pogledaj u nekoj radnji auto delova.oni imaju kataloge kajseva sa svim podacima pa ce ti odmah reci koko stoje stvari.ja sam tako kupio kais za moj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Januar 19, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Oblik zuba je kao na zastavi....i ima ih 86... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Januar 19, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Oblik zuba je kao na zastavi....i ima ih 86... pa ako imaju istu namenu onda su isti jedino ako ti je pogonski onda nije isti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Januar 20, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan zastava nema 86 zuba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Januar 22, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko da mi da br. telefona neke prodavnice gde bih to mogao da trazim...??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
littlesaam 1 Napisano Januar 22, 2009 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj od nekog fiat-a,a kajseve imas u Autotehnik Rašuo Novi Beograd T.C. Enjub Jurija Gagarina 231, lokal.168 11070 Novi Beograd tel./fax.011.318.00.43 tel. 011.159.377 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
risina 7 Napisano April 9, 2014 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja trazim taj kais al nemogu da nadjem ako neko zna neka mi pomogne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano April 9, 2014 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozovite Pazini u NS, ako vam treba originalni deo. Mada pretpostavljam da je skup, ali su oni zastupnici za apriliju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...