mutavdzic 0 Napisano Jul 24, 2023 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem polovan shad centralni kofer u dobrom stanju (nije potreban nosac). Neophodno da mogu da stanu 2 kacige, i da "stop" plastika po mogucstvu bude bela a ne crvena. Tipa shad sh47, 48 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1638 Napisano Jul 26, 2023 Drug član, 869 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Kappa K47 na prodaju, bela plastika iza, kofer kao nov, ide i ploca za montazu uz njega, nisam nikada ubacivao kacigu unutra pa ne znam staju li dve, ali mogu da proverim ako si zainteresovan. Dao bih sve za 11.000 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madjija 115 Napisano Avgust 6, 2023 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Gile koleza ako nije prodat jel moze slika ili barem link ka slici sa neta. Vidim da K47 ima u nekoliko razlicitih kombinacija. Trazim crni kofer ali mozda ta bela povrsina nije velika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1638 Napisano Avgust 6, 2023 Drug član, 869 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Centralni kofer Kapa Kappa K47NT - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Kofer u odlicni stanju, kao nov, beli katadiopteri, noseca ploca ide uz njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...