Dusan123. 2 Napisano Jul 23, 2023 U prolazu, 18 postova Motocikl: Suzuki rf 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, imam problem izgubio sam jedini kljuc od motora pa me zanima da li zna neko nekog kod mladenovca ili smederevske palanke ko radi kljuc po bravi i ako znate od prilike koliko kosta u svakom slucaju hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Jul 23, 2023 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan A možda da skineš komplet bravu pa da odneseš kod Ristića u Zemun. Možda on može nešto da uradi. Takođe razmotri mogućnost i da promeniš celu bravu, ne znam koji je model motora u pitanju. Vidi šta ti se najviše isplati od tih opcija.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan123. 2 Napisano Jul 24, 2023 U prolazu, 18 postova Motocikl: Suzuki rf 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Nenadbg88 je napisao: A možda da skineš komplet bravu pa da odneseš kod Ristića u Zemun. Možda on može nešto da uradi. Takođe razmotri mogućnost i da promeniš celu bravu, ne znam koji je model motora u pitanju. Vidi šta ti se najviše isplati od tih opcija. Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Ako ne bude ništa bliže probaću kod Ristića u pitanju je motor suzuki rg 125 1996.godiste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Jul 25, 2023 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki RG 125 FUT Gamma 96 Ignition Switch Parts at Wemoto - The UK's No.1 On-Line Motorcycle Parts Retailer WWW.WEMOTO.COM Online shop for Suzuki RG125 FUT Gamma 96 Picture of Suzuki RG 125 FUT Gamma 96 Ignition Switch Motorcycle parts and accessories Ovde možeš svašta da nađeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan123. 2 Napisano Jul 25, 2023 U prolazu, 18 postova Motocikl: Suzuki rf 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Nenadbg88 je napisao: Suzuki RG 125 FUT Gamma 96 Ignition Switch Parts at Wemoto - The UK's No.1 On-Line Motorcycle Parts Retailer WWW.WEMOTO.COM Online shop for Suzuki RG125 FUT Gamma 96 Picture of Suzuki RG 125 FUT Gamma 96 Ignition Switch Motorcycle parts and accessories Ovde možeš svašta da nađeš. Hvala,vec sam odradio kljuc u mladenovcu izradili su mi kljuc po bravi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...