leonta11 115 Napisano Januar 18, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=PBk9BCj3bvQ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Januar 18, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan O, boze, ne ponovo :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atomski mrav 6 Napisano Januar 19, 2009 U prolazu, 57 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: AFRICA TWIN RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte se opterecivati to nije za nas. Pogledaj te malo bolje clip to je za crnce (no rasizam) da ih lakse legitimisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasa 0 Napisano Januar 19, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan AU bre,pa deca bi me se odrekla ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 19, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan and the girrrrls wil love ya!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 20, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan A i deluje veoma ne praktično, siguran sam da stvara plavi odsjaj na viziru sa unutrašnje strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 20, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan U jeeeee, slaže mi se sa bojom motora. Oma ću da naručim više komada. Da ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Januar 21, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo iz filma " Povratak Dzedaja" ??? Ko ga ugradi bice dobro ako ne oslepi posle prve nocne voznje. Zanima me jel je neko ko pravi ove uredjaje ikada vozio motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Januar 21, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo iz filma " Povratak Dzedaja" ??? Ko ga ugradi bice dobro ako ne oslepi posle prve nocne voznje. Zanima me jel je neko ko pravi ove uredjaje ikada vozio motor. Hahaha, pravi komentar!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 21, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo iz filma " Povratak Dzedaja" ??? Ko ga ugradi bice dobro ako ne oslepi posle prve nocne voznje. Zanima me jel je neko ko pravi ove uredjaje ikada vozio motor. Pa jbga, samo 23 dolara, a gasi se tako lako, da je to za nepovjerovati. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Januar 21, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovo lici na one "tunning led na prskalicama" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...