JankoR 471 Napisano Januar 18, 2009 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Ako bi ko mogao da mi dočara i opiše Yamasu ttr 600 , bio bih veoma unaprijed zahvalan .poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 18, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mikkoooooooooo ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Pomozi coveku ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Januar 19, 2009 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Nepoznat motor izgleda , niko ništa ne zna ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Januar 19, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Idi na Thumpertalk forum i tamo ces naci sve sto te zanima... Ja ti mogu samo reci da je to Yamahin pandan Xr600r. I dosta sposobniji motor za off road od Xt-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 19, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Posalji Mikki PP pa ga pitaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2027 Napisano Januar 19, 2009 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da i farbach vozi to. I to bas vozi. Pitaj njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 20, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam TTR 600 '98 godiste, odlican enduro motor, lak, upravljiv... Moj je imao 17" felne, "konvertovan" u supermoto ;D Bas nemam nista lose da kazem za njega sem da mi nedostaje ;D E, da ! setih se !!! malo vise trosi ulje, barem je moj trosio, t.j. jeo ulje !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Januar 20, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan agregat je isti kao moj xt, nikad ga nijesam vozio, ali mislim da je on bio vise namijenjem off roudu jer ima manji rezervoar i cini mi se da malo laksi, ostalo je sve isto. sto te zanima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...