Direktor 191 Napisano Jul 14, 2023 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav društvo, Treba mi pomoć oko pravljenja rute. Planiramo drugar i ja u avgustu da se provozamo kroz Alpe. Imamo 5 do 7 dana na raspolaganju. Ideja je da prođemo najznacajnije prevoje ukljucujući Passo dello Stelvio. Molim one iskusnije koji su prošli ovakvu turu da mi daju neki predlog ili ako se sećate nekog sličnog putopisa, pustite mi link. Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1890 Napisano Jul 14, 2023 Zainteresovan, 740 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Alpi - pogled kroz vizir saputnice - Moto Putopisi - BJBikers.com BJBIKERS.COM Današnji putopis "Alpi - pogled kroz vizir saputnice" objavio je naš član foruma Nemo. Zapravo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 898 Napisano Jul 15, 2023 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan U to doba računaj i na Ferragosto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2582 Napisano Jul 15, 2023 ODUSTO OD DIJETE, 2644 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam upravo došao sa vožnje po jednom delu Alpa i prešao preko Stelvia. Ako negde zapne možemo uz kaficu negde da podelimo iskustva. Za početak pogledaj moj putopis, tu je za sada deo o Stelviju. Avgust problematičan zbog godišnjih u Italiji, veće gužve a i radnje imaju čudno radno vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Jul 16, 2023 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Vratli se prosle nedlje proveli smo 7 dana po alpima ,posalji mi u privatnoj poruci br telefona da se cujemo ne da mi se pisati ovde roman... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...