bojanh 142 Napisano Jul 13, 2023 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Izvadjen je SET leptir osovinica (EXUP) i zavareno sa CO2, ali ne bas najbolje, pa sad tu pusta vazduh. Treba mi neko ko vari titanijum da to lepo obrusi i zalije. Koliko uopste moze da kosta ovakva usluga, ukoliko neko to i radi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki šef 75 Napisano Jul 13, 2023 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K1200s Prijavi odgovor kao problematičan U Beogradu je dečko Petar 064-5827755, sa mojim materijalom pre dve tri godine bilo je 30-40 eura , ali je i krojio i mislim dva vara da je imao ,nema razlike od orginalnog vara i njegovog . Koliko se sećam problem sa titanijumom je da se lako pali,,,,,valjda 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 142 Napisano Jul 13, 2023 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam se telefonom malopre sa majstorom Andjelkom iz Bele Crkve, saljem mu u ponedeljak cev da zavari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 142 Napisano Jul 20, 2023 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Majstor Andjelko je odradio varenje ove titanijumske cevi i jos mi je sredio naleganje auspuha na ovu izduvnu cev, jer nije mogao da nasedne kako treba, tako da, preporuka za uradjen posao. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...