acim 766 Napisano Januar 18, 2009 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Momci iz OCC radionice su povodom dvadesetogodišnjice nevidljivog bombardera B-2 napravili motocikl na ovu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6220 Napisano Januar 18, 2009 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ..mogli su da dođu do Beške da skinu model sa zemlje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Januar 18, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan najruzniji motor koji sam video,a i vise su mi se smucile njihove emisije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 18, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan najruzniji motor koji sam video,a i vise su mi se smucile njihove emisije Procita mi misli, i meni su dokurcili! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Januar 18, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan zaista umeju da odu u vasarski kich... i meni se ovo ne svidza, a inache jos uvek gledam kad uFatim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Januar 18, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunac kica! Problem je sto ne bi bio primecen u saobracaju,s' obzirom da je nevidljiv! Mada kontam da je udoban za duze ture! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Januar 18, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan I njega ce' da obaramo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Januar 18, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi super kad nebi mogli da te uhvate na radar sa ovim ;D Inace ovo, a ni vecina njihovih motora, nema veze sa konceptom chopera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bozo-Raus 33 Napisano Januar 18, 2009 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, BMW R1100RT, HONDA CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ha, novi americki motokultivator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Januar 18, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo vise lici na maketu koju su dece iz vrtica sklapala.... jedan od najgadnijih nmotora koje sam ikada video.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireclaw94 1 Napisano Januar 18, 2009 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan ma ebo motor ja bi ono iza...zar to nije f117..barem mi lici..ako se ne varam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Januar 18, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Koji crni f117 ono meni lici na helikopter.....Ali prije toga mi ne lici ni na sta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireclaw94 1 Napisano Januar 18, 2009 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan ja sam mislio na avion...iza ovog ae nazvacemo ga motora :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Januar 18, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ja sam mislio na avion...iza ovog ae nazvacemo ga motora :D Zato sam i rekao koji crni avion, meni vise lici na helikopter...Ali prije toga mi ne lici ni na sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Januar 18, 2009 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan ..mogli su da dođu do Beške da skinu model sa zemlje ;D Nije Beška nego Buđanovci, a i nije ovaj avion već drugi zvani F-117. Mrzim čopere , a još kad vidim ovakvo skrnavljenje ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Januar 18, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan ma ebo motor ja bi ono iza...zar to nije f117..barem mi lici..ako se ne varam F177 (onaj sto su ga nasi oborili kod Budjanovca) je manji i uglast je, a B2 (prema kojem je radjen choper) je veci i zaobljen i nema rep. Evo ti i slike oba aviona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Januar 19, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam fun OCC-a i meni se motor svidja. To je tematski motor, za tu temu bi se mozda bolje uklopio neki sportski bike, ali ovo deluje bas zanimljivo, narocito ako su far stavili tamo gde je neka vrsta kopije kabine. U svakom slucaju vozio bih vrlo rado bilo koji njihov motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 19, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan B2 je naziv operativnog stelt bombardera, proistekao iz njegove cene koštanja (two billion dollars). Al i njega će da kar.... Slazem se. Cik ako sme da se po mraku pojavi ovakav na putu , jes da je nevidljiv jer nema signalizaciju, al i nas sto vozimo sa svom svetlosnom opremom obaraju - mogu da zamislim kako bi on proso ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Januar 19, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je po meni najruzniji motor koji je izasao iz njihove radionice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Januar 19, 2009 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je po meni najruzniji motor koji je izasao iz njihove radionice. Nemoj da budeš siguran, ima tu dosta konkurencije ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Januar 21, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Mogli su biti mnogoo bolji.Kod Konzula na casove.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darth Nihilus 0 Napisano Januar 21, 2009 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kakva rugoba!!! Nijihovi motori su ružni i na isti kalup, ali ovo je VRH!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Januar 21, 2009 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ma Konzul... Konzul je druga kategorija od njih. Konzul je stvorio nesto specijalno, savrseno za njega po njegovoj ideji i zelji, sa puno ljubavlju i vremena. OCC jos malo pa prelaze na proizvodnu traku njima su samo pare bitne. Meni su oni na pocetku bili zanimljivi pre nekoliko godina, sada vec dosadili, ma brate sve na istu foru rade . A ovaj bombarder kako ga oni nazivaju uopste nema veze sa motociklizmom i coperima. Stvarno nemam ideje kakve veze imaju vatrogasci avioni itd itd sa coperima. Znaci, zaceli su potrebu da izadju van granica motociklizma samo zbog kinte. Pateticno po meni Emisija bi trebalo da promeni naziv i da izbaci rec: Chopper Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 21, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je po meni najruzniji motor koji je izasao iz njihove radionice. Veliki sam postovalac njihovog rada ali ovaj motor bas SUCK! Lici mi na delfina sa suncanima naocarima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Januar 21, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Kakva kanturina, kakav promašaj, pa mogli ste gomilu japanaca da kupite tim likovima što voze B2 za te pare... Da se kladimo da bi ih vozili sve u 16... A ti OCC mi mnogo idu na q pogotovo onaj matori drkadžija... Njemu neko treba dobre batine da poveri.. Da o'ladi glavu malo.. Japan, Italija i UK! Kakva bre amerika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...