Jump to content

Moto Zajednica

Sprint Prince

Recommended Posts

• U prolazu, 34 postova
  • Motocikl: Keeway MATRIX 50

Merkam da kupim ovog kineskog copera pa me zanima kakvo je misljenje o njemu.Ako ga neko ima kakvi su mu cesti kvarovi i tako te stvari?????

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svakom po zasluzi, 12419 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Ima ga naš drugar R.I.P., lepo se navozao prošle godine bez nekih kvarova.

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Ja sam na nekom moto skupu video jedan sa 17000km... i chovek mi je rekao da mu nije pravio neke ozbiljnije probleme...Chuo sam da im je mana lanac pogonski da se isteze brzi ili pak da se oni shrafovi opuste sam pa puste pochak malo napred(ako je to uopshte i moguce). Uglavno posledica je labav lanac.

• Svrati ponekad, 320 postova
  • Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600

Прелистај кинеску тему. Од прве па до неке 60-70 стране се повремено спомиње, а када налетиш на мој први пост на теми видећеш да је мало касније баш пуно писано о Принцу. Даље до 150 и неке стране се (чини ми се) више не спомиње.

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Daj nemoj da zezash pusti link tachne stranice gde da lista 100 i kusur strana...a i nije da me bash interesuje toliko ne gotivim kineze al mi taj princk nekako MNOGO DZABA.. 1200enov... a i nije mnogo ruzan:) cak mi je lepushkast

• Drug član, 2265 postova

Daj nemoj da zezash pusti link tachne stranice gde da lista 100 i kusur strana...a i nije da me bash interesuje toliko ne gotivim kineze al mi taj princk nekako MNOGO DZABA.. 1200enov... a i nije mnogo ruzan:) cak mi je lepushkast

Pratio je temu, pa zna orijentaciono. Ovako bi morao da trazi umesto tebe.

Pravio sam neko poredjenje Princa i Superlighta, dosta detaljno i uz po neku dopunu, pa bi vam mozda bilo zanimljivo da citate.

Koga mrzi da trazi,  nek smara "vlast", za podforum sto obecase. ;D

• Svrati ponekad, 320 postova
  • Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600

Једино што ти могу помоћи је да тражиш постове након средине јула, јер сам се тада регистровао, а да ли сам се одмах и распитивао на теми, заиста се не сећам. Потруди се, заиста је пуно написано, користиће ти сигурно.

• http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova
  • Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg

Neko je jednom na ovom forumu rekao da svaki kinez moze razocarati i oduseviti, sve je u tome sta su ti ocekivanja od princa , ako prevazidjes sve "mane " koje su beznacajne i prebrodis njegov nedostatak snage , nastelujes dupe da ti ne smeta visi nivo vibracija , unapred prebolis podsmehe i opaske zestokih momaka na motoru (oni su obicno sa govornom manom) pustis "chizme u vetar " i krene da te nosi taj osecaj slobode , e tu vise motori nemaju poreklo, tehnicke karakteristike ostaju u daljini a ti se na tren uplasis chudnog grcha na svom licu, nista nemoj brinuti to je samo osmeh koji nekontrolisano krece!!! E toliko je dobar SPRINT PRINC!!

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja