lemy 1041 Napisano Jun 20, 2023 Drug član, 1074 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Treba mi neki enduro da se poslužim da ne idemo peške na Frusku goru Obzirom da mi ovo neće biti osnovni motor ni blizu (očekivana km do 2.000 godišnje) , planirao sam da bude jeftin pre svega, ali ispravan i da liči na nešto, da mogu na posao sa njim. Zato preferiram Pegaso, iako znam da je čist mazohizam, i to sa karburatom (nisam verovao da ću ovo ikada izgovoriti) mada može bilo šta što zadovoljava sledeće kriterijume: Enduro ( da može na makadam, žicani točkovi...) Da može da preveze dvoje relativno udobno 200-300km u danu ako zatreba jednom godišnje. cena do 1.500 eur da je ispravan pre svega (loše gume, staro ulje i sl ne računam u neispravnost, ali da može da upali i da prođe tehnički to očekujem) Da se vodi na prodavca ili bar nekom njemu bliskom, ne bih da jurim vlasnike po Srbiji Opisno, može i Transalp (imao sam 2 kom), KLE , F650, XTZ 660... ne bit XT i sl to mi je bas hard za dvoje... Ako neko ima nešto ovako a da mu smeta i da hoce da proda neka piše ovde, na pp, tel 064/2-000-155 Mile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3053 Napisano Jun 20, 2023 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Što bi rekli - idealan broj je n+1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...