nemanja koki 0 Napisano Jun 15, 2023 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Honda affica twin rd03 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,treba mi pomoc na motoru mi je otisao silen blok ,kako i kod koga naci drugi u Beogradu sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5946 Napisano Jun 16, 2023 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da narucis kod Delte? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja koki 0 Napisano Jun 16, 2023 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Honda affica twin rd03 Prijavi odgovor kao problematičan U hondi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 959 Napisano Jun 16, 2023 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan prodavnica.delova@deltaautomoto.rs Ja sam za VFR poručivao delove po kodnom broju iz manuala.. Pokušaj tako. Pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...