tomamega 429 Napisano Maj 27, 2023 Svrati ponekad, 432 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Juče pree podne, tragično je anstradao moj poznanik Dejan iz Kovina, svi ga poznaju kao Deki. Pričao mi je da je prošle god kupio BMW GS ili XR nivuje proizvodnje, nisam siguran jer nisam video motor. Nastradao je na licu mesta na putu Kovin - Deliblatska peščara, verovatno je velika brzina bila u pitanju, izgubio kontrolu - udario je u drvo. Imao je 43-44 god, ostavio iza sebe suprugu i maloletnog sina. Ovakve stvari treba sve nas da probude, trgnu iz sna i da shvatimo da se ovi ne desava nekom drugom, nego se moze desiti u trenutku bilo kome, pa i nama! Neka mu je laka crna zemlja. https://nova.rs/vesti/hronika/teska-nesreca-kod-kovina-motociklista-sleteo-s-puta-poginuo-na-licu-mesta/ 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Maj 27, 2023 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pokoj mu dusi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2708 Napisano Maj 27, 2023 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici. Cuvajmo se. Nedajte se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 170 Napisano Maj 27, 2023 Svrati ponekad, 176 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan Moramo da vozimo u granicama svojih mogućnosti Nismo mi ni rossi ni markez 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada_vb 42 Napisano Maj 27, 2023 U prolazu, 48 postova Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, tomamega said: Juče pree podne, tragično je anstradao moj poznanik Dejan iz Kovina, svi ga poznaju kao Deki. Pričao mi je da je prošle god kupio BMW GS ili XR nivuje proizvodnje, nisam siguran jer nisam video motor. Nastradao je na licu mesta na putu Kovin - Deliblatska peščara, verovatno je velika brzina bila u pitanju, izgubio kontrolu - udario je u drvo. Imao je 43-44 god, ostavio iza sebe suprugu i maloletnog sina. Ovakve stvari treba sve nas da probude, trgnu iz sna i da shvatimo da se ovi ne desava nekom drugom, nego se moze desiti u trenutku bilo kome, pa i nama! Neka mu je laka crna zemlja. https://nova.rs/vesti/hronika/teska-nesreca-kod-kovina-motociklista-sleteo-s-puta-poginuo-na-licu-mesta/ Pre desetak godina sam kupio Suzuki Srad od Dejana iz Kovina. Sećam se da su mu roditelji živeli u Francuskoj i da je povremeno bio tamo. Nadam se da to nije taj Deki? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8228 Napisano Maj 27, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Ужас, искрено саучешће породици Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran-sm 131 Napisano Maj 27, 2023 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Vulcan 500 Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, waterman said: Moramo da vozimo u granicama svojih mogućnosti Nismo mi ni rossi ni markez I oni su padali ali ne u javnom saobraćaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Maj 27, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Moramo da vozimo u granicama svojih mogućnosti Nismo mi ni rossi ni markezNe znam ko je od njih dvojice svojevremeno izjavio da u javnom saobraćaju vozi kao baba... Tako nekako... Samim tim, ne znam zašto mi pokušavamo biti brži, bolji ... Nema žurbe...Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 429 Napisano Maj 28, 2023 Svrati ponekad, 432 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Pre desetak godina sam kupio Suzuki Srad od Dejana iz Kovina. Sećam se da su mu roditelji živeli u Francuskoj i da je povremeno bio tamo. Nadam se da to nije taj Deki?Nisam siguran, on mi je poznanik, nije baš prijatelj, ali sam ga poznavao desetak godina. Napravio je dužu pauzu u voznji motorom, i onda je prosle god kupio motor, i to jači i ozbiljniji. Na žalost, desilo se to što se desilo..:mobilizator: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar00 8 Napisano Maj 28, 2023 U prolazu, 27 postova Lokacija: Šumadinac Motocikl: KTM for life Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Štef je napisao: Ne znam ko je od njih dvojice svojevremeno izjavio da u javnom saobraćaju vozi kao baba... Tako nekako... Samim tim, ne znam zašto mi pokušavamo biti brži, bolji ... Nema žurbe... Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk trendovi i želja za pažnjom su problem,eto pogledaj samo Ghost Rider opet na youtube kači svoja divljanja.Srećom pa je Stokholm daleko za nase standarde.Pokoj mu duša ovom čoveku. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 528 Napisano Maj 29, 2023 Pažljivo prati, 616 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Strašno, laka mu zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada_vb 42 Napisano Maj 31, 2023 U prolazu, 48 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 5/28/2023 at 10:54 AM, tomamega said: Nisam siguran, on mi je poznanik, nije baš prijatelj, ali sam ga poznavao desetak godina. Napravio je dužu pauzu u voznji motorom, i onda je prosle god kupio motor, i to jači i ozbiljniji. Na žalost, desilo se to što se desilo.. :mobilizator: Imao je kanal na youtube gde je davno kačio snimke: https://m.youtube.com/@dekigixxer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2602 Napisano Jun 4, 2023 Braveheart, 699 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan iskreno saučešće porodici... Kad god pročitam ostavio malo dete iza sebe... tiha jeza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...