markodjurovic 815 Napisano Septembar 2, 2013 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ko realizuje imace bar jednog musteriju, malo je stipsa ovako, al na hranu i pice ne zali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 2, 2013 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Paraplegicar koji je vozio trku Baja Aragon od preko 1.000km. i osvojio 9. mesto u klasi Open i 29. u celokupnom plasmanu http://www.moto.it/sport/il-video-di-nicola-dutto-alla-baja-aragon-2013.html 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Septembar 11, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Lijep video sa RBR http://www.kt1.at/extrem-sport/video/rb-romaniacs-2013/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxbl 70 Napisano Septembar 12, 2013 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Smanjene slike i mozete pogledati http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/95512-nevesinje-morine-put-za-endurase/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Septembar 12, 2013 Enduraš, 6388 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuLe-Speed 29 Napisano Septembar 13, 2013 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600n Prijavi odgovor kao problematičan Momci,svaka cast,veoma hrabro i spretno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Septembar 15, 2013 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan kad ce se nastavi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Septembar 16, 2013 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Par fotki sa planine Vlasic , proteklog vikenda. Enduro ekipa iz Banjaluke , zajedno sa dragim gostom Renatom , uzivala je u subotnjoj voznji. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 16, 2013 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo par lepih slika iz peščare: kapetan Sale Leon Ne može kapetan bez honde... ...do sledeće akcije 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Septembar 16, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Jel to novi aparat radio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxbl 70 Napisano Septembar 16, 2013 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Par fotki sa planine Vlasic , proteklog vikenda. Enduro ekipa iz Banjaluke , zajedno sa dragim gostom Renatom , uzivala je u subotnjoj voznji. I ja sam dobio poziv za ovo druzenje ali sam ga morao odbiti nazalost a vidjecete i zbog cega...porodica u pitanju ali lijepi predjeli koje mozda u buducnosti i obidjemo zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Septembar 16, 2013 Enduraš, 6388 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Slovenci nadrljali, nemaju gde da voze offroad motore, zato sam ja protiv ulaska u EU http://www.motosport.si/2013/09/16/problematika-voznje-z-motornimi-vozili-v-naravnem-okolju/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 16, 2013 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Jel to novi aparat radio Ma da, krenem lepo u vožnju i nikako da lepo sednem i skilam, samo vozi, juri, akcija... Sledeći put sam idem da slikam ptice :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Septembar 18, 2013 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan Slovenci nadrljali, nemaju gde da voze offroad motore, zato sam ja protiv ulaska u EU http://www.motosport.si/2013/09/16/problematika-voznje-z-motornimi-vozili-v-naravnem-okolju/ i ja sam solidaran po tom pitanju,izuzetno sam protiv ulaska u EU SMRT FASIZMU ,SLOBODA NARODU!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Septembar 19, 2013 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Super slike gore, bravo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 19, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan greota ali cu morati da ga isprljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 19, 2013 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan greota da ostane čist... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Septembar 23, 2013 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan juce je pao lep djir...ova fotka je samo jedan segment izonoga sto smo juce izvozali...al ko ce slika kad se ruke tresu.... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Septembar 26, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Suzuki Tsr 125,1993 godiste,nove cross gume,prednji lancanik,semerinzi vodene pumpe,dihtung glave,dajem još jedan dihtung glave uz motor,zadnje pločice nove,sipano ulje u menjač i antifriz u hladnjak.800e cena,telefon: 0613908068 i fixni 011/3906068 Ne znam zašto mi je tema u podforumu zakljucana,pa sam okačio i ovde.Pozdrav endurasi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Septembar 26, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem još i progrip honda motocross dres,ocuvan,veličina L,cena 2500 dinara. Prodajem i sinisalo motocross pantalone,pocepane su na zadnjici,i to im je jedina mana,zato je cena 1500 din.Mogu da ih nose do 175cm visine. Prodajem i acerbis motocross rukavice,super očuvane,XL velicina,1500 dinara. Prodajem i Sinisalo i Progrip decije rukavice koje su pocepane na nekim prstima po malo,450 dinara jedan par,znaci oba para za 900. Prodajem i zimske naočare(ne spadaju u moto opremu,al aj da napišem,možda je neko zainteresovan),marka Xtrem,drugarove su,upakovane u kutiju,ima jedna mala ogrebotina na staklu koja nije u vidnom polju pa ni ne smeta,a ionako se jedva primećuje.Cena za njih je 800 dinara.Slike cu da okacim kad budem mogao,izvinjavam se što ih trenutno nemam.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 27, 2013 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Neki americki rodjak Ace-pn, samo malo losiji plivac http://www.moto.it/news/suzuki-drz-trascinata-via-dal-fiume.html 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Septembar 27, 2013 Enduraš, 6388 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za ovog amater 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Septembar 27, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Gde ode motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2440 Napisano Septembar 27, 2013 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Na pranje, iznutra i spolja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 27, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan j#bala ga torba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...