sparco 149 Napisano Novembar 22, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan kod mene sto je zenino to je moje, ja kazem umoran sam nervozan gladan , ona otrci u kuhinju a ja sa stetnim osmjehom preko vrata na motor i bjeeeez 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZlajoX 47 Napisano Novembar 22, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Suzuki DR600 DJEBEL Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve to dobro, i predpostavljam da onda odes negde u stetu al sta cemo kad se vratis, onda sigurnu delite i zajednicku oklagiju hehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 22, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ma jok veliko dvoriste sator nikad ne raspremam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 22, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan nego elem acerbis rezervoar 20 25 litri za tt dje ima dje naruciti ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Novembar 22, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan To je tesko naci....jedino preko negde,auner ili tako nesto... To je dodatna oprema koju je Acerbis izbacivao sa motore koji sad imaju 10+ godina,samim tim ne znam ni dal se proizvodi vise to kao novo ! Pokusaj isto Ebay,nemacki,italijanski 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 22, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan http://www.nolimitbikers.com/forum/viewtopic.php?f=25&t=4773 evo slike od ove sto sam kupio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Novembar 22, 2012 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan http://www.ebay.de/itm/GOTZ-ACERBIS-KUNSTSTOFF-TANK-YAMAHA-TT-600-R-weiss-/180751514761?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item2a15a13c89#ht_500wt_716 http://www.ebay.co.uk/itm/YAMAHA-TT600S-TT600E-TT-600-S-E-ACERBIS-LONG-RANGE-23-LITRE-GAS-FUEL-TANK-WHITE-/150841689731?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item231edd8683 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 22, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan sjajno a reci mi ovo kako cu bas tacno znat koji mi je model yamahe? u saobracajnu pise s prodavac kaze e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2389 Napisano Novembar 22, 2012 Andragog, 4969 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Lepo motorce nema sta.... Joj bice mu ruzan taj od 20 litara, pa jel mora bas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Novembar 22, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan sjajno a reci mi ovo kako cu bas tacno znat koji mi je model yamahe? u saobracajnu pise s prodavac kaze e Jel imas anlaser ili ne ? E je verzija sa anlaserom,s je bez... e sad ti rece da je tvoja TT 2001 god,to bi trebalo da je R varijanta EDIT : sad vidim slike,tvoja je E varijanta,ali ne znam bas da li je 2001 godiste.Jer kazem ti tad je nastupila R varijanta.Ekstra izgleda,ali molim te promeni taj dzinovcki blatobran !! Ne znam sa kojeg motora je stavljen ali na TT-u stoji kao piletu sise ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Novembar 22, 2012 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan To je od TT-a fabricki blatobran... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Novembar 22, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Od R modela da,ali ne i od E modela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 22, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.nolimitbi...php?f=25&t=4773 evo slike od ove sto sam kupio pa nek je sa srećom vidim ja da je krenulo širenje offroad ludila :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Novembar 22, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke, da te lepo služi! Inače, nisam baš siguran za rezervoar od 20 litara, nekako mi to nije za TT-a. Njegov rezervoar će ti biti sasvim dovoljan. Nego, reče mi neko da TT uopšte nema ublaživače udara u zadnjem točku pa menjač ispašta zbog toga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Novembar 22, 2012 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nego, reče mi neko da TT uopšte nema ublaživače udara u zadnjem točku pa menjač ispašta zbog toga? Kod TTR je zadnji zupcanik je direktno na glavcini a ima i drugaciji primarni prenos pa zbog toga strada menjac dok TT -E/S ima gumene ublazivace ali i kod njega strada menjac mozda manje nego na TTR ali strada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Novembar 22, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan A sta bi sa kvacilom, nisi nas obavestio. a pa tamo gde sam kupio stavili mi nove lamelice i sad je sve ok... samo sto mi nije priznao garanciju.iz kog razloga nije mi bas naj jasnije...u stvari jeste : ima nas raznih! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Novembar 22, 2012 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Imao ttra i imao je gumene ublazivace. Ovaj Nikolin je tt600e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Novembar 22, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan ja na dr-u i nov set karika izlizao... ako neces da se vozis, ni ne kupujes motor... hocu da se vozim i vozim se ali ne prelazim puno mesecno ili sezonski (kako hoces) jel nemam vremena. a i nemam para da zveknem u motor toliko kad mogu da se vozim sa "krpljenjem"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Novembar 22, 2012 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Imao ttra i imao je gumene ublazivace. Ovaj Nikolin je tt600e Ako je imao gumene ublazivace onda je te poslednji model TT600RE sa alnaserom koji se radio od 2003 do 2005 svi prethodni sa kurblom od 1997 do 2003 su imali direktno kacenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZlajoX 47 Napisano Novembar 22, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Suzuki DR600 DJEBEL Prijavi odgovor kao problematičan Majstor kvarisa, ako nam Marija Jegulja ze nedelju da dobru prognozu ocemo da DRndamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 22, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan mozda ubacim motor u train i dodjem u decembru sa njim dje se vozite ;p mozel bit nikgoldze da je ovo tt600re ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Novembar 22, 2012 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Ta96 u pravu tt600re sam ja imao i radila se 03i04 tvoja je melon posto tt600e belgarda. Naprijed usd ,e starter, metalni rezervoir.guglaj hebote ja,imaju nemci odlican sajt za tt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Novembar 22, 2012 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan e bas ste se izlupetali oko tta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2389 Napisano Novembar 23, 2012 Andragog, 4969 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan TT s sklapao ko je stigao.... cak i Japanci :Mina: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 89 Napisano Novembar 23, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan e bas ste se izlupetali oko tta TT s sklapao ko je stigao.... cak i Japanci :Mina: Nije problem u tome ko je sklapao. Problem je u off road filozofima ( u svetu bogatim ) pa kupuju i kace brendirane vile, skupe zad. amortizere, druge blatobrane, razne rezervoare, na TT ( misleci da ce tako biti bolji enduro vozaci ) I onda to izakano i prepakovano prodaju nama ( da kazem sirotinji ) koji jos krparimo, i kojima je jeftinije da kupe drugi polovan tocak, nego da poprave svoj ( zamene lancanik, lezajeve, disk ) i onda ispadne jako mnogo varjanti TT - a svi se kunu u originalnost i godiste sopstvenog motora Po meni je to sasvim nebitno za off road motor ( sminka, godiste, model ) bitno je da je ispravan, da je pouzdan i da odgovara vlasniku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...