draza 548 Napisano Novembar 19, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nas to jest Ace na snimku od pre neki dan . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Novembar 19, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Držte drza! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Novembar 19, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan za malo u drvo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 20, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan hahahah vala zamalo : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Novembar 20, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Pomagajte.Na WR-u imam MT21 gume i neupotrebljive su za voznju. Ko misli da jesu prodacu mu. Treba mi neka jez cross guma za normalne pare (citaj MItas ).18 -ka je nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Novembar 20, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan U kom smislu neupotrebljive ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Novembar 20, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Prednja ne drzi, siri iz krivine. To po pesku i blatu. Kada je tvrdja podloga, klize kao po ledu. Imao sam ih na TT-u i isto su se ponasale. Vizuelno su kao nove, ali su namenjene za enduro po parku. Dobre su ko puno ide asfaltom i malo po sumi bez velikih zahteva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Novembar 20, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Uh, ja zamalo da ih narucim, ipak sam umesto njih uzeo T63, izgleda bi se dobro presao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Novembar 20, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Sa T63 sam se navozao. Ne prave cuda po mekom. Plitki su kramponi na prednjoj za jurnjavu po blatu. Bolje gume od Pirelija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Novembar 20, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan danasnja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Novembar 20, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pomagajte.Na WR-u imam MT21 gume i neupotrebljive su za voznju. Ko misli da jesu prodacu mu. Treba mi neka jez cross guma za normalne pare (citaj MItas ).18 -ka je nazad. Ako nista ne uradis probaj da nazoves Slavka Laca u Kiseljaku kod Sarajeva, prodaje sve modele Mitas guma, pa i gume za cross (to je e09, ako se ne varam?). Elem, ima nekog prijatelja (kuma, rodjaka, sta li) koji jednom nedeljno ide za Novi Sad kamionom, pa moze da ti potera. 0038763337182 Slavko Laco Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3335 Napisano Novembar 20, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5467 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Slavko ti je inace komsija od Josipa Lonce onog sto je meni donirao brdo djelova za govece,ako ga budes zvao pomeni Bracu sa Sokoca(dobices malo popusta) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Novembar 20, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan hvala ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Novembar 20, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3335 Napisano Novembar 20, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5467 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan aa drz' se matori ili stavljaj shtopku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Novembar 20, 2010 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Farbach / upravo farbam motor ovom Slavku sto prodaje Mitas ,ako ti trebaju gume javi !! Usput i jedna slicica od danas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Novembar 20, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu a ti posaljem pp, verovatno ti je puno sanduce. vidi da li ima ove i posto su. Treba mi za pesak - blato - tvrda zemlja kombinaciju. Ovde nema kamenja. Ako ima nesto bolje, predlozi. C-18 120/90-18 M/C 26555 C-19 / 90/90-21 M/C 26711 pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Novembar 21, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti predlazem C02. Imam je na motoru, ne trosi se mnogo brzo, jos uvek odlicno drzi iako je 80% potrosena. Jedino vise nije za duboko blato (mada je jos prohodna), za sve ostalo jos uvek ok. Ovo vazi za zadnju, prednju nisam probao. Da sam uspeo da je nadjem, ponovo bi je uzeo. Iskustva drugih sa tom gumom: http://www.ktmforum....-c02-tyres.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Novembar 21, 2010 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Pomagajte.Na WR-u imam MT21 gume i neupotrebljive su za voznju. Ko misli da jesu prodacu mu. Treba mi neka jez cross guma za normalne pare (citaj MItas ).18 -ka je nazad. Aj lupi cenu i dimenzije pa mozda napravimo neki posao. Meni treba samo zadnja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 21, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedne skrivene lepote Zlatarsko jezero Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Novembar 21, 2010 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Au bre Vlajko ! Mogao si zvati na vožnju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Novembar 21, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Zlatarsko jezero Не видим ни тебе ни Тенерку да пливате... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 22, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan vala Vlajko baš si prase, što ne pozva.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Novembar 22, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan vala Vlajko baš si prase, što ne pozva.... Isao covek da uziva, za promenu je otisao kolima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 22, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ćamcem.. Popsy, potopio bi ga..jbga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...