Sale_XT 1021 Napisano Octobar 21, 2010 Zainteresovan, 449 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Kako sam dobar deo meseca proveo lezeci , a za Subotu najavljuju pretezno suncano rado bi otisao do Bojcinske sume. Suma je ravnicarska tako da se moze ocekivati blata i blata. Suma je udaljena od Zemuna oko 35km, od Sremske Mitrovice oko 70km, od Obrenovca oko 40km, od Sabca oko 50km, od Vrsca 130km . Umesto Bojcinska suma moze i poseta manastiru Fenek pa onda suma Gibavac takodje u opstini Surcin samo blize Beogradu. Sama ideja je ono mesni narezak u ranac, leba, vode pa da se iskoristi ovaj kratak suncan dan, pa ako oce neko ... zar nisu vojni objekti u bojcinskoj sumikoliko znam ?tamo se skrivao miloske za vreme bombardovanja... ja sam se vozao oko becmena i decha ali nikad nisam zalazio u sumu zbog vojske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 616 Napisano Octobar 22, 2010 Drug član, 1374 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Jedno pitanje ;D Najveca dimenzija t63 za zadnju je 130 .. Mislio sam da stavim to na Africu 07 gde je fabricki 140 .. Index brzine i tezine je skoro na granici, dakle ok .. Probao sam broj vece gume na raznoranim motorima, ali nikad broj manje ? Sta da ocekujem ? Očekuj lakše obaranje u zavoj, bolju putanju po lošem terenu kao blato gdje je bolje da je guma uža, te brže trošenje gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 22, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam stavio TKC 140 na RD07, dobio sam gumu jako loseg oblika, tj, zatvorila se previse.Kao da sam stavio 130,a ne 140. Da sam stvavio 130 mnogo bi se lepse otvorila guma i bila bih iste sirine kao i sa 140 koju sam namontirao,ali bih dobio pravi oblik pecurke koji bi mi dosta znacio za asfalt. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 817 Napisano Octobar 22, 2010 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj Kako sam dobar deo meseca proveo lezeci , a za Subotu najavljuju pretezno suncano rado bi otisao do Bojcinske sume. Suma je ravnicarska tako da se moze ocekivati blata i blata. Suma je udaljena od Zemuna oko 35km, od Sremske Mitrovice oko 70km, od Obrenovca oko 40km, od Sabca oko 50km, od Vrsca 130km . Umesto Bojcinska suma moze i poseta manastiru Fenek pa onda suma Gibavac takodje u opstini Surcin samo blize Beogradu. Sama ideja je ono mesni narezak u ranac, leba, vode pa da se iskoristi ovaj kratak suncan dan, pa ako oce neko ... zar nisu vojni objekti u bojcinskoj sumikoliko znam ?tamo se skrivao miloske za vreme bombardovanja... ja sam se vozao oko becmena i decha ali nikad nisam zalazio u sumu zbog vojske celu sumu nikad nisam obisao, pa ne bi znao. Onaj deo gde se odigravaju manifestacije i gde su restorani je sigurno slobodan za setnju, za ostalo cu vidim pa cu javim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KEZA 33 Napisano Octobar 22, 2010 U prolazu, 75 postova Lokacija: Sokolac Motocikl: SUZUKI RM 250, CAGIVA 125 Prijavi odgovor kao problematičan Uf dobre slike, jel ovo neki profesionalac uslikao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 22, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan na koje mislis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KEZA 33 Napisano Octobar 22, 2010 U prolazu, 75 postova Lokacija: Sokolac Motocikl: SUZUKI RM 250, CAGIVA 125 Prijavi odgovor kao problematičan ova poslednja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 817 Napisano Octobar 22, 2010 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan a ovo je sa net prezentacije Bojcinske sume. Pravo ti kazem mislim da je tu malo Photo shopa bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 22, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Danas je bila voznja na sljunkari. Posle dugo vremena guzva na stazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3378 Napisano Octobar 22, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5516 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Daj malo ttejca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 22, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Bio je jedan bez kacige, a sa cackalicom u ustima. Posto to nije bezbedna voznja, vremena mu se ne racunaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 22, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Daj malo ttejca nema, rkao sam deciji kawasaki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 817 Napisano Octobar 22, 2010 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan farbach shta ti vise prija na enduro (ne staza nego suma) voznji tetka ili ove lake kawe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 22, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan jos malo danasnjih. Sutra idemo u sumu. Polazak u 11 ispred bike caffea. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 22, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj farbach shta ti vise prija na enduro (ne staza nego suma) voznji tetka ili ove lake kawe? sve volem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2522 Napisano Octobar 22, 2010 Andragog, 5093 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Nije sve zemlja ima i poneki kamenčić . Lepe slike , lepa vožnja !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmandzic 21 Napisano Octobar 22, 2010 U prolazu, 83 postova Lokacija: ROGATICA RS Prijavi odgovor kao problematičan dere vas ovaj bez kacige ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 22, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Dere,a ne znas kako nevaspitano dete ima. Obilazi starije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmandzic 21 Napisano Octobar 22, 2010 U prolazu, 83 postova Lokacija: ROGATICA RS Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 817 Napisano Octobar 26, 2010 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam obecao evo izvestaja o izletu u Bojcinsku sumu. Plan je bio Galovica pa uz Savu do Bojcinske sume. Predeo oko Save je krcat SOKOLOVIMA, mozda su i orlovi al meni lice na sokolove. Vudeli smo ih bez preterivanja jedno 30. Nazalost nismo ih slikali jer nemamo adekvatnu opremu da to radimo u toku voznje. Jesen je ofarbala drvece i steta je sto monster nije u mogucnosti da ide sa nama jer samo bi on ogao to da ovekoveci aparatom kako treba Posle malo lutanja, ali nista strasno stigli smo u Bojcinsku sumu. Izuzetno lepo uredjeno izletiste. Postoje staze za setnju, drvene sprave za vezbanje i relaksiranje , klupe i stolovi, a i izgleda onako bas lepo. Surcin mi polako po mestima za izlete dolazi na prvo mesto. Ima jos zanimljivosti: Farma mangulica: Extra priroda koja je jos plus i sredjena T63 gume su opet odradile posao, ali uz bas puno proklizavanja, sto bi se reklo mogu posluze za blato, ali nisu za to Mali predah pored male ergele, meni deluje da su lipicaneri: i da vidite kako izgleda sporedni ulaz u sumu Slike su pravljene na odmoristima pa nema kako teren stvarno izgleda, ali mogu da kazem da nije previse natopljen blatom. Bojcinska suma sjajno izgleda i nismo naleteli na vojsku. Ali opet je nismo celu obisli. Sve u svemu jedno 100km offa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3378 Napisano Octobar 27, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5516 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Vikend, malo na stazu malo u shumu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 27, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex. 33 Napisano Octobar 27, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: KTM 640 Lc4 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kros staza Sisava-Vlasotince Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Octobar 28, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Bio ja proslog leta da gledam jednu trku na ovoj stazi ( ako nema jos jedna u tom kraju onda je ta ). Ekstra je . Mogu samo da zamislim samo kako ste se izvozili . Bravo majstori !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Octobar 30, 2010 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Romanija pred duuugu zimu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...