SpaVe 813 Napisano Octobar 18, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Никад нисам пробао да је издувам толико. Отприлике ми је на око 1.5 кад сам ван пута. Све у свему, ја сам презадовољан како ме служе Т63 и више него свестан да мој мотор није за блатњописе без озбиљне физикалије! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 607 Napisano Octobar 18, 2010 Drug član, 1367 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan ja vozim na 1 bar. Huji kada je suva zemlja, ali po blatu odlicno drzi. Pogotovo me iznenadila razlika u drzanju prednje gume. Da ali to pije vode samo ako imaš rim-lock iliti kandžu. Ja to na Tenerki nemam ( imam rupe doduše ) pa nisam išao ispod 1.3 prednju, no i to je velika razlika u odnosu na cestovni pritisak. Altogether vozim nonstop na 1.5 bara obje i po asfaltu i po terenu. ;D Никад нисам пробао да је издувам толико. Отприлике ми је на око 1.5 кад сам ван пута. Све у свему, ја сам презадовољан како ме служе Т63 и више него свестан да мој мотор није за блатњописе без озбиљне физикалије! Je, T63 su generalno vrlo upotrebljive gume! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Octobar 18, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan ma ok kolege nije ona toliko loša al po vlažnoj šumi jeste i to još kad naletiš na deonicu sa lišćem ccc+ moj klx ima ~ 163 kg i još 17ku pozadi uletim ja u bare ,vagaše sa vodom pa bibera mu dam izađe ali jedvaaa po suvoj korektno drže sa malim zanošenjima ili jednostavno nisu za moje uslove vožnje prednja 1.2 a zadnja 1,3 sve u svemu nisam zadovoljan za te pare sad mitas C o2 , stim da bih stavio 18 ku ,čini mi se da će to biti dobra kombinacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2107 Napisano Octobar 18, 2010 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da ali to pije vode samo ako imaš rim-lock iliti kandžu. Ja pre neki dan skidao neku prednju kros gumu i vidim ima nesto. Predpostavljam da je to ta kandza. Koju tacno svrhu ima to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Octobar 18, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan @bagi juce sam vozio 2/3 potosenu Mitas C02 zadnju po blatu i jos uvek je upotrebljiva za blato. Na sredini ima mozda 5 mm krampona. Kad je bila nova, probao sam da se zaglavim po svakakvom blatu, nisam uspeo. Ako volis blato i teze terene, bices sigurno zadovoljan. @muljaz Ima svrhu kad se vozi guma na malom pritisku da ne okrene gumu i pokida ventil unutrasnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Octobar 18, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ozbiljno razmishljam o ovom paru Bridzstonki (Trail Wing TW302 66S TT): http://www.internet-prodaja-guma.com/moto-gume/bridgestone-130-80-18-trail-wing-tw302-66s-tt-77246 Kao i o Hajdesad k60 (heidenau by Popsy ;D). Iskustva za heidenau sam prochitao i izgleda da su gume vrlo dobrog kvaliteta. Shta mislite o ovim bridzstonkama gore? PS. Da li se kod Mate iz Mladenovca mozhe naruchiti bilo koja guma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 18, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako tražiš haidenau vidi da budu K60 Scout to su ove dorađene sa popravljenom šarom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2107 Napisano Octobar 18, 2010 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pirelli MT90 S/T i Pirelli trail u blatu I neke Kyoto u istom tom blatu. Rekoa bih da su se ove Kyoto pokazale kao dobre za lose terene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 607 Napisano Octobar 18, 2010 Drug član, 1367 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ozbiljno razmishljam o ovom paru Bridzstonki (Trail Wing TW302 66S TT): http://www.internet-prodaja-guma.com/moto-gume/bridgestone-130-80-18-trail-wing-tw302-66s-tt-77246 Iskustva za heidenau sam prochitao i izgleda da su gume vrlo dobrog kvaliteta. Shta mislite o ovim bridzstonkama gore? Prvo i osnovno, za što trebaš gume? Ako misliš ići po blatu i šumi, zaboravi te bridgestone TW302. Ja sam ih vozio, super su za cestu i makadam, tvrdu zemlju ok, lišće, trava i blato jok. Naravno da se možeš voziti i mučiti, ali nije to to. T63 su generalno bolje dual-purpose gume. Ili MT21. Ili Karoo. Sve ovisi što očekuješ od guma. Dobro kod TW302 je što je dvokomponentna, po sredini tvrđa a rubovi mekši, pa navodno duže traje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Octobar 18, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Postoji li u full cross varjanti neka - Dvokomponentna - Pa nek je sredina i od ciste plastike ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Octobar 18, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo i osnovno, za što trebaš gume? Ako misliš ići po blatu i šumi, zaboravi te bridgestone TW302. Ja sam ih vozio, super su za cestu i makadam, tvrdu zemlju ok, lišće, trava i blato jok. Naravno da se možeš voziti i mučiti, ali nije to to. T63 su generalno bolje dual-purpose gume. Ili MT21. Ili Karoo. Sve ovisi što očekuješ od guma. Dobro kod TW302 je što je dvokomponentna, po sredini tvrđa a rubovi mekši, pa navodno duže traje. Poz Antek! Vozim druzhe mnogo vishe asfalt nego makadam. Recimo da je procenat 80/20 na strani asfalta, ali volim jednom nedeljno i da se popnem na planinu i da oprzhim. ;D Znachi treba mi tvrdi makadam/asfalt guma. U blatu se kupam na samo jednoj deonici s' Gocha ka Vrnjachkoj Banji, tako da mi blato nije prioritet (zajebi potpis ispod avatara ). Nije mi preterano bitno ponashanje potencijalne makadam gume po asfaltu jer motor ne vozim nekim svemirskim brzinama. Bitnije mi je kako se ponasha po tvrdom makadamu. Takodje mi je bitno da se ne potroshi ochas posla po asfaltu. To bi ukratko bilo to. Imash li dijagnozu? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 607 Napisano Octobar 19, 2010 Drug član, 1367 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Vozim druzhe mnogo vishe asfalt nego makadam. Recimo da je procenat 80/20 na strani asfalta, ali volim jednom nedeljno i da se popnem na planinu i da oprzhim. ;D Znachi treba mi tvrdi makadam/asfalt guma. U blatu se kupam na samo jednoj deonici s' Gocha ka Vrnjachkoj Banji, tako da mi blato nije prioritet (zajebi potpis ispod avatara ). Nije mi preterano bitno ponashanje potencijalne makadam gume po asfaltu jer motor ne vozim nekim svemirskim brzinama. Bitnije mi je kako se ponasha po tvrdom makadamu. Takodje mi je bitno da se ne potroshi ochas posla po asfaltu. To bi ukratko bilo to. Imash li dijagnozu? ;D Onda će ti TW 301/302 biti sasvim OK! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Octobar 19, 2010 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan @bagi juce sam vozio 2/3 potosenu Mitas C02 zadnju po blatu i jos uvek je upotrebljiva za blato. Na sredini ima mozda 5 mm krampona. Kad je bila nova, probao sam da se zaglavim po svakakvom blatu, nisam uspeo. Ako volis blato i teze terene, bices sigurno zadovoljan. @muljaz Ima svrhu kad se vozi guma na malom pritisku da ne okrene gumu i pokida ventil unutrasnje. Prije par dana sam stavio nove Mitas C04 ,gume su za moju voznju i predobre ,inace sam razgovarao sa prodavcem ,kaze da se C04 najbolje pokazala u sumi i da 80% vozaca se odluci za nju iako ima skoro citavu paletu Mitas-a.Sa proslom C04 sam presao oko 2000km mjesovite podloge (nemam putne gume pa sam sa ovim presao sigurno 1000km po asfaltu) ,mislim da to nije malo kada se uzme u obzir sta je sve prezivila i da se nije stedila ni jedne sekunde ;D!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KEZA 33 Napisano Octobar 19, 2010 U prolazu, 75 postova Lokacija: Sokolac Motocikl: SUZUKI RM 250, CAGIVA 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas na vecini motora je C04 i u poredjenju sa C02 je bolja ijedino sto nevoli bas po asfaltu da se vozi jer se posle svakog km vidi da je fali ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 21, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam dobar deo meseca proveo lezeci , a za Subotu najavljuju pretezno suncano rado bi otisao do Bojcinske sume. Suma je ravnicarska tako da se moze ocekivati blata i blata. Suma je udaljena od Zemuna oko 35km, od Sremske Mitrovice oko 70km, od Obrenovca oko 40km, od Sabca oko 50km, od Vrsca 130km . Umesto Bojcinska suma moze i poseta manastiru Fenek pa onda suma Gibavac takodje u opstini Surcin samo blize Beogradu. Sama ideja je ono mesni narezak u ranac, leba, vode pa da se iskoristi ovaj kratak suncan dan, pa ako oce neko ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Octobar 21, 2010 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje ;D Najveca dimenzija t63 za zadnju je 130 .. Mislio sam da stavim to na Africu 07 gde je fabricki 140 .. Index brzine i tezine je skoro na granici, dakle ok .. Probao sam broj vece gume na raznoranim motorima, ali nikad broj manje ? Sta da ocekujem ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Octobar 21, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje ;D Najveca dimenzija t63 za zadnju je 130 .. Mislio sam da stavim to na Africu 07 gde je fabricki 140 .. Index brzine i tezine je skoro na granici, dakle ok .. Probao sam broj vece gume na raznoranim motorima, ali nikad broj manje ? Sta da ocekujem ? Ako nista drugo, a ono brze trosenje zbog tog indeksa tezine na granici, a i same pozamasne tezine afrike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 21, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan brzo brzo trosenje. Zadnja ni 4000 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Octobar 21, 2010 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan HAHAHHAHAHAHHAHQA PA STA JE TO BREE SRBIJANCI SAMO NEKE NJIVE KOD VAS NIGJE KAMENA ODAKLE TOLIKO BLATO BREEE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 21, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan HAHAHHAHAHAHHAHQA PA STA JE TO BREE SRBIJANCI SAMO NEKE NJIVE KOD VAS NIGJE KAMENA ODAKLE TOLIKO BLATO BREEE Ne znam kako vas dole uche, verovatno da vam zito u moru raste? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Octobar 21, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan HAHAHHAHAHAHHAHQA PA STA JE TO BREE SRBIJANCI SAMO NEKE NJIVE KOD VAS NIGJE KAMENA ODAKLE TOLIKO BLATO BREEE Ovako je pravilnije: HAHAHHAHAHAHHAHQA PA STA JE TO BREE SRBI SAMO NEKE NJIVE KOD VAS NIGJE KAMENA ODAKLE TOLIKO BLATO BREEE Bez ljutnje, ali ja sam SRBIN!!! A evo i mali tekst sa vukajlije, teorija o srbijancu: Srbijanac Jednan od stanovnika Balkana. Najbolji drugovi su mu Hrvatijanac, Bosnijanac, Crnogorijanac i Slovenijanac. U jeziku Srbijanca nalazi se dosta Englezijanskih reci, mada kao nacija Srbijanci se retko druže sa Englezijancima. Bili su pod Turcijancima 500 godina, zajedno sa Grcijancima, Bugarijancima i ostalom družinom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Octobar 21, 2010 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan a sto ste ljubomorni u p m ... sigurno vam vec snijeg pada.. ili je previse hladno tako da ne vozite , pa kao i uvjek , varnice sijevaju ... sta li vec drugoo , pozdrav od brace srba iz hercehovine srpske..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Octobar 21, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D stevo, prijatelju, zakljucaj ovu temu ( ti si je otvorio ) pa imas pravo i da je zatvoris Salim se, nediraj nista, i drago mi je da si se ponovo ukljucio ( nesto te nisam odavno video u ovoj temi koju najvise posecujem ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Octobar 21, 2010 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan a sto ste ljubomorni u p m ... sigurno vam vec snijeg pada.. ili je previse hladno tako da ne vozite , pa kao i uvjek , varnice sijevaju ... sta li vec drugoo , pozdrav od brace srba iz hercehovine srpske..... HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA,samo cu jedno reci Stevo(Stivi),tacnije citiracu te."Majko Srbijo,nidje kamena nema!" ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmandzic 21 Napisano Octobar 21, 2010 U prolazu, 83 postova Lokacija: ROGATICA RS Prijavi odgovor kao problematičan al ima i ona ; I OVAJ KAMEN ZEMLJE SRBIJE .. ne daj se zemara !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...