Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 13, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo danas otisli da se djirnemo, dva supermoto-a, sa idejom da se cisti vratimo kuci... ...kad ono medjutim... opet blatnjavi... sledeci put cu da pozajmim neki R da vidim kakvog cu njega vratiti ;D P.S. Mi smo Sremci i bas ne volimo kad nas zovu Lalama ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 13, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Lale su preko Dunava, daleko im lepa kuca. Preko Save je Gejacka,ni njih ne volimo. Gore je Fruska Gora, ni oni nisu uzupceni kako treba, a prema Beogradu je donji Srem.Oni definitivno nisu sami. Ne volimo ni sebe a ne druge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2848 Napisano Octobar 13, 2010 Drug član, 2758 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Lale su preko Dunava, daleko im lepa kuca. Preko Save je Gejacka,ni njih ne volimo. Gore je Fruska Gora, ni oni nisu uzupceni kako treba, a prema Beogradu je donji Srem.Oni definitivno nisu sami. Ne volimo ni sebe a ne druge. Vole se samo sunjka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 13, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Autonomna Republika Jalija! (Bez Belegiskog, on puno pije!) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 13, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Bas pije. Gori je od Hasana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 13, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Bas pije. Gori je od Hasana. Odosmo na temu autonomasenje ;D . Menjaj temu, postavicu carinu na kapiju!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 13, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kvrani sto te staze za pešake kvariš, bolje bi ti bilo te kosine sa leve strane da pokosiš. ;D ;D p.s. izvinte Sremuši ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 13, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ja ne mogu sa vama da idem u endurasenje, nemam R motor. nema brineš, čekaćemo te. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 13, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan ja ne mogu sa vama da idem u endurasenje, nemam R motor. nema brineš, čekaćemo te. Ne misli taj R, nego na isti onaj R koji ja malopre pomenuh . Cestovni R ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 13, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ja ne mogu sa vama da idem u endurasenje, nemam R motor. nema brineš, čekaćemo te. Ne misli taj R, nego na isti onaj R koji ja malopre pomenuh . Cestovni R ;D svejedno sta je mislio, čekaćemo ako treba ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 13, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Mi tebe vec cekamo! Samo mlader da ozivi DR! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 13, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Mi tebe vec cekamo! Samo mlader da ozivi DR! samo nemoj na fg, gore mi tazbina ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 13, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Zamaskiracemo te, nema sanse da te prepoznaju ;D Mene keva ne prepozna kad se vratim kuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 13, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan U nasim godinama covek mora da se privikava na zemlju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 13, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi hard enduro motor. Najbolje neki KaTeeMac. Nudim KTM Duke1000 u zamenu. 2008g/3500 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 13, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Lale su preko Dunava, daleko im lepa kuca. Preko Save je Gejacka,ni njih ne volimo. Gore je Fruska Gora, ni oni nisu uzupceni kako treba, a prema Beogradu je donji Srem.Oni definitivno nisu sami. Ne volimo ni sebe a ne druge. "... *Komsija u ovom selu izgleda samo ti i ja normalni? -E komsija, pusti ti tebe!" ;D Jel ima za vikend nesto blizu BGa? @Edit A i ja pitam bezveze, oce glava .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 13, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ja ne mogu sa vama da idem u endurasenje, nemam R motor. A i Sapcani su mi sumnjivi. U nedelju bili na Ceru, a cisti kao lutke iz izloga. ma izbetonirale bitange ceo cer,nismo ni mi znali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Octobar 13, 2010 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo da ne ispadne da se i mi ne vozimo Obicno nas mrzi da se snimamo ali bila je taj vikend veca grupa pa neko vadio i foto aparat . kanjon Tresnjice, mogla su oba klipa mozda i u jedan klip, ima dosta istog materijala u oba ali autor je tako hteo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3335 Napisano Octobar 13, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5467 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Dobro 'rvanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 13, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Nizbrdo spustate ugasen, a uzbrdo izvlacite trakama. ;D Bas je hard. Svaka cast na voznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 13, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Koma, idi brate u teretanu, ako nista jeftnije je ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2848 Napisano Octobar 13, 2010 Drug član, 2758 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Nizbrdo spustate ugasen, a uzbrdo izvlacite trakama. ;D Bas je hard. Svaka cast na voznji. Misliš benzina im ne može nestati. Svaka vam čast. :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex. 33 Napisano Octobar 13, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: KTM 640 Lc4 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nije lose mada sam ja moju kravu 640Lc4 od 150 kile tero po slicnom terenu i nisam siso s motora nijednom,ocu reci da su laksi motori jos prohodniji i da mogu bolje da se voze po tim krsevima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Octobar 13, 2010 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nije lose mada sam ja moju kravu 640Lc4 od 150 kile tero po slicnom terenu i nisam siso s motora nijednom,ocu reci da su laksi motori jos prohodniji i da mogu bolje da se voze po tim krsevima. pa ko zna zna, stara narodna!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 13, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Nije lose mada sam ja moju kravu 640Lc4 od 150 kile tero po slicnom terenu i nisam siso s motora nijednom,ocu reci da su laksi motori jos prohodniji i da mogu bolje da se voze po tim krsevima. pa ko zna zna, stara narodna!!! a ko zna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...