Guest farbach Napisano Octobar 4, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan T63 uzeo nove s početak maja zgulile se opasno, prednja drži šumu (pa i mokru),asfalt ok zadnja se troši kao da je šmirlglam, šuma mokra kad je klizi na sve strane i hoće da zaglavi,asfalt klizi. to je moje iskustvo za ova 4 meseca. predje 4-5000 i to joj je kraj. Prednja moze 1000 vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 4, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ove moje su baš kompromis ali odlično se ponašaju i na offu i na normalnom putu a traju nekih 20.000km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6462 Napisano Octobar 4, 2010 Enduraš, 6410 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, na taj off koji ti ides sam isao metzeler tourance gumama na africi, samo sto trenutno ne pricamo o takvom off-u p.s. ovo nije sala, samo da se zna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 4, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan naravno da nije baš za živo živo blato jel im treba vremena da izbace isto iz krampona ali mogu da posluže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 4, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Sa enduro gumom moze da se vozi, a sa cross da se juri. Otkako sam to otkrio, enduro gume me ne interesuju, posto da se vozim po offu mogu i sa supermoto tockovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 70 Napisano Octobar 4, 2010 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika od danas... 2 puta mi je spadao lanac,pa sam iskoristio vreme dok sam cekao da mi stigne alat,da napravim par fotografija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 4, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Mitas C-02 mi je na enduro tockovima od prosle zime, a kupio sam je novu za 60 i u startu planirao da je nosim samo u off, tj polako asfaltiranim putm, u sumi gas. Za voznje po putu i voznju (ne jurenje) po offroad-u idem sa sm tockovima, i ta prica skroz pije vodu. Kad stavim na papir, ta guma od 60e, ima da mi traje ovu celu zimu i verovatno i sledecu na misice. Znaci 60e je smesna lova! Ne znam koliki glib treba da bude da ja iz njega ne mogu da izadjem! Na asfaltu mitas C-02! Koji ce k***c C-02 na asfaltu! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od mene jedna hard fotka od juce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 70 Napisano Octobar 4, 2010 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao te Mitas C02 na 600-tki... Bila je na motoru,kada sam ga kupio. Osim za blato,za sve ostalo je bila uzasna. Sve u svemu,veoma brzo sam je zamenio i ne bih je vise nikada montirao. Za iste pare se moze kupiti Dunlop MX51. Ili MX31 za blato. Voleo bih da probam,Bridgestone M404/403 ali su kod nas suvise skupe. Trenutno je Dunlop najbolja kupovina,kada se uzme u obzir cena i kvalitet. Bar je to moje misljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 70 Napisano Octobar 4, 2010 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kepo,kako ide taj ktm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kepo,kako ide taj ktm? ko da ga neko juri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 4, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao te Mitas C02 na 600-tki... Bila je na motoru,kada sam ga kupio. Osim za blato,za sve ostalo je bila uzasna. Sve u svemu,veoma brzo sam je zamenio i ne bih je vise nikada montirao. Za iste pare se moze kupiti Dunlop MX51. Ili MX31 za blato. Voleo bih da probam,Bridgestone M404/403 ali su kod nas suvise skupe. Trenutno je Dunlop najbolja kupovina,kada se uzme u obzir cena i kvalitet. Bar je to moje misljenje. C-02 ide za 17'!! Ostale tesko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od mene jedna hard fotka od juce jel mi se cini ili ti se zadnji deo nesto iscavrljio malo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 5, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, sta napravi od motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Octobar 5, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od mene jedna hard fotka od juce jel mi se cini ili ti se zadnji deo nesto iscavrljio malo? :) Je.es hard enduro kome nije kriv zadnji deo - taj nije ni zavrtan kako treba ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 614 Napisano Octobar 5, 2010 Drug član, 1374 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Bas zbog cene su mi i interesantne. Kvarisa mislim da je svoju preplatio, bar ja ne bi dao 60e za gumu koju cu da zgulim za 3-4k km. Bas mi danas covek nudio novu kros gumu, neka vijetnamska, isto 60e. Samo sam mu se zahvalio, mada mocno izgleda, kramponi vire 2 cm Najverovatnije da cu na prolece uzeti komplet T63. A to sto kazes da nisu za blato, da li je motor sa tim gumama slabo prohodan (zaglavi se u blatu) ili ne moze da se vozi brzo po blatu ? Ma prohodan je, ali ne drži bash pravac najbolje, a sad što znači brza vožnja, to je rastezljiv pojam. ;D Za ovakve djirove po šumi gdje ima i blata i lišća, T63 je neka granica prihvatljivosti, bash kao što Farbach i kaže. TKC 80 je za takve uvjete još lošija, što je i logično čim ju pogledaš. U principu po makadamu se možeš voziti na bilo kojim gumama, ali po šumi i ne bash. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Octobar 5, 2010 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan IvanX , a jel ti medved donosio alat ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 5, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan jel mi se cini ili ti se zadnji deo nesto iscavrljio malo? druze Gavro i ti bi se usukao ki svinjski .urac da si omako sa tog mostica, a kamoli aluminijumske cevcica 10 x 10 ;D inace buduci vlasnici ako ih bude namaju sta da brinu, sve je vraceno u prvobitno stanje istog momenta, pre nego sto se gazda oladio. motor je neunistiv, nije to japanska konfekcija ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 5, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Au Kepo, sunce ti kalaisano.. Tebi nista? Tvrd je orah vocka cudnovata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 5, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je sa tobom bilo. Ostao gore ili zajedno sa motorom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 5, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sta je sa tobom bilo. Ostao gore ili zajedno sa motorom? zajedno brale, zajedno sve na glavacke. mnogo je smesno bilo. gledao sam neki sumski putic dal da skrenem, i u momentu kad sam vratio pogled na put, video sam samo ivicu mosta i viknuo neeeee. dobro sam se ugruvao, glavom, ramenom i butom zveknuo domacinski, al srecom sve je na svom mestu. hebe mi se da ovu azdaju sa lancanikom od 40 zuba maltretiram na kvacilu po potocima, nego tako ispalo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3375 Napisano Octobar 5, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5515 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan zajedno brale, zajedno sve na glavacke. :D a sto me nasmija na sabahu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 5, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan znam ko ima nalepnice za taj motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Octobar 5, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Sta je sa tobom bilo. Ostao gore ili zajedno sa motorom? zajedno brale, zajedno sve na glavacke. mnogo je smesno bilo. gledao sam neki sumski putic dal da skrenem, i u momentu kad sam vratio pogled na put, video sam samo ivicu mosta i viknuo neeeee. dobro sam se ugruvao, i glavom, ramenom i butom zveknuo domacinski, al srecom sve je na svom mestu. hebe mi se da ovu azdaju sa lancanikom od 40 zuba maltretiram na kvacilu po potocima, nego tako ispalo ;D Dobro si prosao. Jesi li bio sam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 5, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Dobro si prosao. Jesi li bio sam? nisam , pojavi se naki seljak koji je tu nesto radio u livadi i cuo me ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...