perisicboro 262 Napisano Decembar 22, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Nema tu ni E od enduro voznje, al dobro sad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Decembar 22, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ajde bre vaz dvoica, ne morate da gledate u sitna crevca. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Decembar 22, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde bre vaz dvoica, ne morate da gledate u sitna crevca. ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 22, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je logicno da tdm nemoze da ispuni uslove za off roud ali mislim da ni wr 450f nemoze da ispuni uslove za putovanje od 3000km , zato sam uzeo tdm a narucio sam jos nesto , . za 4000 evra koliko sam trebao da dam za afriku uzeo sam dva motora jedan je tu a drugi tek stize iz njemacke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 22, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan namjena vozila nema kljucnu ulogu u voznji koliku ima namjena vozaca. sve je u korteksu u vasoj glavi ako ti to hoces onda ces da i uradis. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Decembar 22, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to Stevo u redu, ali ti si se isclanio iz ovog kluba, vise nemas enduro motor i slike koje si postavio iz navike u ovu temu, vise sa njom nemaju veze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Decembar 22, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj Stevana da nervirate, co'ek rece da je kupio i motor za off road a dotle neka njegovih slika ovde, meni ne smetaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Decembar 22, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ni meni ne smetaju slike, naprotiv, lepo je pogledati tu prelepu prirodu iz ovih mojih ravnicarskih krajeva, meni samo nije bila jasna ona Stevina fraza "nije off roud ali jeste enduro", nisam dobio odgovor ali nema veze, kad stigne nova masina bice sigurno i jednog i drugog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Decembar 22, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to Stevo u redu, ali ti si se isclanio iz ovog kluba, vise nemas enduro motor i slike koje si postavio iz navike u ovu temu, vise sa njom nemaju veze Sefe molim objasnjenje ? Nije mi jasno, zar ENDURO FAN mora da poseduje enduro motor da bi se deklarisao kao takav ili je to stvar do duse i interesovanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 22, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da sam jednom ovo napisao , evo sad sam prekopirao , za one kojima je tesko otvoriti stranicu br 1 evo prvog posta , .,,,Otvaram ovu temu jer mislim da zasluzuje mijesto na ovom forumu i znajuci da nas ima vise nego r fanova , volio bi da postoji mjesto ,tema gdje mozemo postavljati slike i komentarisati o svemu vezanom za ENDURO /OFF ROUD ili SM evo jacu prvi postaviti po koju slicicu ovih kraljeva prostranstva i pustinja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 22, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ni meni ne smetaju slike, naprotiv, lepo je pogledati tu prelepu prirodu iz ovih mojih ravnicarskih krajeva, meni samo nije bila jasna ona Stevina fraza "nije off roud ali jeste enduro", nisam dobio odgovor ali nema veze, kad stigne nova masina bice sigurno i jednog i drugog kad sam otvorio temu mislio sam na bas to sto pise u predhodnom postu ENDURO , OFF ROUD , SM , to i jesu 3 kategorije u mozemo reci jednoj klasi. a tema je krenula tim putem , kojji i sada gura a to je off roud. mada bila je malo sire orijentisana. zato sam stavio slike. jer TDM I DL spadaju u enduro turing. nadam se da se neljutite , pozz srbijancima ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Decembar 23, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan jer TDM I DL spadaju u enduro turing... Mozda oni spadaju u enduro, ali slike voznje koju si postavio, sigurno ne spadaju. I nema ljutnje... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Decembar 27, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, zima je, nema sta drugo da se radi, pa se svadjate umesto da raspravljate. ;D Evo mi bili juce u voznjici,pa da malo osvezimo bajatu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 27, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan mozda i naj video domace produkcije , svaka cast za voznju i obradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Decembar 27, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, ali to nije sve! Kao sto ste vec navikli: Photo by Monster! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4751 Napisano Decembar 27, 2009 Ne silazi, 5548 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Odlican video! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Decembar 27, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast za video!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 27, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Super je ;D dajte video sa kamere na kacigi ako ima ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 27, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan vidi se da uzivate , a to je ono pravo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Decembar 27, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Testirali smo jedan helmet cam, sto se i vidi na videu, ali je kvalitet toliko los da se bukvalno nista ne raspoznaje, pa nisam hteo da "prljam ruke" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Decembar 27, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, zima je, nema sta drugo da se radi, pa se svadjate umesto da raspravljate. ;D Evo mi bili juce u voznjici,pa da malo osvezimo bajatu temu. Dobro zezanje mozda i naj video domace produkcije , svaka cast za voznju i obradu Dobra jeste ali ...http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=44753.0 Hvala, ali to nije sve! Kao sto ste vec navikli: Photo by Monster! Slike su super,mozda da je malo boje dodato da ono sivilo nestane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Decembar 27, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Dobra jeste ali ...http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=44753.0 ;D Slike su super,mozda da je malo boje dodato da ono sivilo nestane. To je na fotografu i njegovoj umetnickoj viziji, ali mislim da obradjene fotografije stizu uskoro, posto mi ih je covek posao sinoc brze bolje, posle voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Decembar 27, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ljudi, dosta vec preskacem ovu temu al od kad sam se okurazio na stromu i krenuo da ga ganjam po blatistima i ostalim terenima koji nisu za njega i od kad je krenuo da mi pada na istim shvatio sam da volim blatiste al da nemam motor za njega :-) pa dodjoh kod vas po savet, pre stroma sam vozio copere i nemam skoro nikakva iskustva sa ovakvim stilom voznje pa sam zato krenuo da trazim neki motor na kome bi se naučio i mislim da je tt600 za mene taman,jel imam 110 kg i nemam neke tendencije ka teskom off-u ... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Decembar 27, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Fotke su vrh, video jos bolji, svaka cast . Kakav je dan bio i predpostavio sam da ce na forumu osvanuti ovako nesto. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Decembar 27, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ljudi, dosta vec preskacem ovu temu al od kad sam se okurazio na stromu i krenuo da ga ganjam po blatistima i ostalim terenima koji nisu za njega i od kad je krenuo da mi pada na istim shvatio sam da volim blatiste al da nemam motor za njega :-) pa dodjoh kod vas po savet, pre stroma sam vozio copere i nemam skoro nikakva iskustva sa ovakvim stilom voznje pa sam zato krenuo da trazim neki motor na kome bi se naučio i mislim da je tt600 za mene taman,jel imam 110 kg i nemam neke tendencije ka teskom off-u ... ? A sta mislis o XR600r? http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=43249.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...