markodjurovic 815 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Imas 128 kila i cepas po off-u !!?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan a braco moja pa ta fruska gora nigdje kamena nema, padnes i nista ti nebude, a ne ko kod nas u hercegovini i kod ivana iz niksica /dr mracni/ padnes i najebo si sve stijena , u najgorem slucaju letis u provaliju, . DR MRACNI KAD CEMO NA JEDNU ZAJEDNICKU VOZNJU.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imas 128 kila i cepas po off-u !!?? PA NEDA MU ZENA PO GRADU DA SE SKITA , KAZE MOZE SAMO NJIVA I SIKARA GRAD NISTA , AFRIKA MU SLUZI ISKLJUCIVO ZA BRACNA PUTOVANJA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Novembar 3, 2009 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mi se provozali malo po F.Gori, evo par slikica Eeeee debeli, opet si se ukaljao ! ;D Neka, neka, uzecu i ja neku 450-ticu... ;D Ceka te jedan ali moras da promenis svoju omiljenu marku a time i boju ;D ;D ;D Vidis da nemas sa kim da se vozis iz svog kluba ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Novembar 3, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Imas 128 kila i cepas po off-u !!?? Tako imamo bolji grip na pogonu, i ja sa 110kg manje slajfujem od onih vitkih off road bajkera Izvini Strujo, mozda nisam trebao da im odam tajnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Imas 128 kila i cepas po off-u !!?? Tako imamo bolji grip na pogonu, i ja sa 110kg manje slajfujem od onih vitkih off road bajkera Izvini Strujo, mozda nisam trebao da im odam tajnu ahaaaa Znaci to je tajna onako dobre voznje i onakvih pravilnih krofnica. Nista odo po tepsiju bureka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Novembar 3, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred, ali nemoj da mislis da je lako dostici ovu optimalnu kilazu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Novembar 3, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan @sstruja nemoj da offujes temu sa slikama ,imas svoju temu :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Tako imamo bolji grip na pogonu, i ja sa 110kg manje slajfujem od onih vitkih off road bajkera Izvini Strujo, mozda nisam trebao da im odam tajnu Ko oda tajnu offroad nindži umreće u nastrašnijim mukama! @sstruja nemoj da offujes temu sa slikama ,imas svoju temu :D a, ne, više ne postavljam slika sa poljoprivrednih radova, dolaze komšije pa se bune što im orem njive (živa istina)... zato sam i otišao u atar trećeg sela na nepoznat teren pa se strmopizdio, nekoliko puta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 4, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Novembar 4, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan a braco moja pa ta fruska gora nigdje kamena nema, padnes i nista ti nebude, a ne ko kod nas u hercegovini i kod ivana iz niksica /dr mracni/ padnes i najebo si sve stijena , u najgorem slucaju letis u provaliju, . DR MRACNI KAD CEMO NA JEDNU ZAJEDNICKU VOZNJU.? bice Stevo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Novembar 5, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 5, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan BRACO ovo su manijaci pa jebote ubistveno voze , da se useres Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 89 Napisano Novembar 5, 2009 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Dobro voze, skoro kao ja i moj matori ;) Svaka cast, a i tereni su odlicni, eto meni teme za snove,... valjda, jednog dana, kad porastem,... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 8, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan zanimljiva verzija sv 650 mozda cak upotrebljivija od dl 650 v strom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 8, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Sa ovom granom ispod mašine, upotrebljivost mu je dosta smanjena... mada može... može i prst u oko al boli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 8, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan koliko se meni cini i XT 660 R /X IMAJIU ISTU STVAR SA AUSPUHOM PA SU OPET UPOTREBLJIVI I NIKO NEMA ZAMJERKU TOME Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Novembar 9, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja 8.11.2009 Enduro sekcija kluba Gedeon Alpha i prijatelji kluba iz Panceva odlucili da navale na Guduricki Vrh ( a sto nas poteralo vreme ... ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Novembar 9, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Okupismo se i po najvecoj kisi skidosmo motore i vec bili mokri, ali veoma odlucni da odvozamo nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Novembar 9, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Novembar 9, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo penjanje na vrh, uzas kisa, blato, opalo lisce - pa jos mokro, a onda se ja sa lakocom popeh ( peske ) na novi vidikovac da malo slikam ( izvinjavam se na losijim slikama, neumem a kisa tuce po aparatu ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Novembar 9, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Novembar 9, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je nov vidikovac na Gudurickom Vrhu 12m visok a na njemu Murat, Joca i Dizon iz Panceva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...