sstruja 115 Napisano Octobar 21, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Baš tako i nisam To su spinovi, mislio sam da to samo može autom da se uradi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Octobar 21, 2009 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Daj neku sliku kako to autom radis, imas ih sigurno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Octobar 22, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan P.S. što se tiče vožnje po asfaltu, privikneš se posle dan-dva... što ne znači da neće nekad da ti pobegne točak na asfaltu u krivini al nije strašno, čak je i zabavno +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Octobar 24, 2009 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Evo neka slika sa danasnje voznje...dok me kisa nije oterala sa planine! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Octobar 24, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan uh moracu i ja brzo jednu dozu ;D da li neko puni amortizere? zadnji na wre moram da repariram ovo mi je omiljena slika u poslednje vrijeme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Octobar 24, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuu kakvo krdo rasnih konja...bravo prijatelju..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Octobar 25, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja u mojo garazi tek dva :'( Honda 1985 g. Tomos 1974 g. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slika od juce, ja i Djuka u tunelu od Drekavca. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUMAR GAJA 0 Napisano Octobar 26, 2009 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slika od juce, ja i Djuka u tunelu od Drekavca. ;D auuuuu sta je drva u toj bukvi ;D jel majstor Dzosa nije isao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Octobar 26, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kreno je al je pokvasio pantalonice pa se vratio. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Octobar 26, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan И Педрић и ја јуче заглавињали по неком блатишту... Прелепо било, слике саме говоре! Време душу дало за вожњу! Пуче предња, па свратили код вулканизера... Ово парченце стакла (сликано поред матице вентила) ми је напаравило посао без посла! Стара школа оф роуда - пишање уз придржавање мотора да не потоне у блато... Слудели смо ову направу! Тенгаи - неадекватан мотор за ове услове! Нагунтало блата и блокирало точак... Али ПЕдриић не одустаје! ;D Кад нас није поизувала иловача! И наставак Блатњописа: На крају су мотори заслужили прање! Изузетно лепо било! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Octobar 26, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan uh, ovakve slike griju dusu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Octobar 26, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan uh, ovakve slike griju dusu Бистре ум, чисте крв и снаже карактер! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Octobar 26, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan To Spave majstore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Octobar 26, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Spave@ Ala ste se vi proveli za medalju, idu mi bale na usta.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Octobar 26, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ala ste zagazili.......duboko duboko..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Octobar 26, 2009 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Алал вера за блато до колена Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 26, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Kreno je al je pokvasio pantalonice pa se vratio. ;D ipak je devojcica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Octobar 26, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Алал вера за блато до колена Au druze pa ovi su neki profi!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Octobar 26, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan И Педрић и ја јуче заглавињали по неком блатишту... Прелепо било, слике саме говоре! Време душу дало за вожњу! Изузетно лепо било! ;D Pedric pustio frizuricu,jedva ga prepoznah... Barajevo,a? P.S.Voleo bih da sam mogao i ja sa vama da se vozam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Octobar 26, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kreno je al je pokvasio pantalonice pa se vratio. ;D ipak je devojcica? Dobice sansu za popravni u nedelju, u protivnom ko sto kazes... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 26, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan ja to ozbiljno shvatam, ako necu pokidati koleno necu ni da krecem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Octobar 26, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan pomoc prijatelji , pitanje za iskusne , zanima me KTM LC4 400 sta znate o njemu i sta mislite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Octobar 27, 2009 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hvala Spave sto si me zvao, isto cu da ti se oduzim... Pedricu ne daj magare da ga jasu dok su mu noge u blatu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Octobar 27, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Svaka cast! ;D Ondak i ja malo da se pohvalim Bio sam u glinari na voznjici sa drugarom dok je jos uvek bilo suvo vreme... " Blatnjavi video sledi uskoro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...