Dzigorius 134 Napisano Octobar 14, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Po meni je Honda XR600R pravi izbor, poudzana jako izdrzljiva a ima i delova na svakom koraku........po meni mnogo bolji i izdrzljiviji od XT600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Octobar 14, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni je Honda XR600R pravi izbor, poudzana jako izdrzljiva a ima i delova na svakom koraku........po meni mnogo bolji i izdrzljiviji od XT600 Jeste XR bolji za off road ali ih je malo u ponudi i drze cenu, a XT imas u svakom petom oglasu i moze se od 100 kom. naci jedan dobar a povoljan a od 10 XR-ova ( koji su u voznom stanju u Srbiji ) mozda su 2 na prodaju pa ti vidi ( inace se slazem sa onim kolko para tolko muzike ) Razlike ima, ali opet polazim od toga da ce to coveku biti drugi motor. A opet ako ima viska love preporucujem XR i TT ( ne bas tim redom ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Octobar 14, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se u potpunosti sa tobom.....eno ga u oglasima za 2300 nije uopste malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Octobar 14, 2009 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Има један Кобра на форуму продаје XL-а... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Octobar 14, 2009 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Има један Кобра на форуму продаје XL-а... Odlicna varijanta, jos ako malo spusti cenu, pun pogodak, ja bi ozbiljno razmislio o njemu. Sto vise vozim XL-a vise mi se svidja iako je moj u mnooogo losijem stanju od kobrinog svaka offroad voznja sa njim mi pricinjava ogromno zadovoljstvo. Lak je (130kg), jak je, kvalitetno napravljen i za offroad extra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Octobar 14, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan ako oces pravi off 2t masine su pravi izbor zbog tezine do 100kg, ja imam i 2t i 4t cr125r je takmicasrki kros motor tt600 ili xr bilo koji je enduro motor razlike ima dosta, naravno najbolje je sam da vidis koja ti opcija najvise odgovara i cijena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Octobar 14, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Има један Кобра на форуму продаје XL-а... Odlicna varijanta, jos ako malo spusti cenu, pun pogodak, ja bi ozbiljno razmislio o njemu. Sto vise vozim XL-a vise mi se svidja iako je moj u mnooogo losijem stanju od kobrinog svaka offroad voznja sa njim mi pricinjava ogromno zadovoljstvo. Lak je (130kg), jak je, kvalitetno napravljen i za offroad extra. Pa ako si video oglas, jasno je da bi spustio cenu, s obzirom da mi je frka, da od Jasminka uzmem Afriku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Octobar 14, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan alii narode sta je ovo, zasto KTM adventure 640 ima tako jaku cijenu, nemoguce? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Octobar 14, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Zato to ima kvalitetnu fabricku opremu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Octobar 14, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan moze li mi neko saznati gdje u srbiji ima kupiti continental gume TKC 80 u dimenziji 100/90 R19 I 130/80,90 R 17 I CIJENE, HVALA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Octobar 14, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan stevo koliko se kod vas moze naci kros zadnja guma 120/90-18 za hard podlogu recimo, ma ustvari samo da nije bas soft Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Octobar 14, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan moze li mi neko saznati gdje u srbiji ima kupiti continental gume TKC 80 u dimenziji 100/90 R19 I 130/80,90 R 17 I CIJENE, HVALA 130/80-17 8.690,- din http://shop.motobox.rs/index.php?_a=viewProd&productId=8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Octobar 14, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan stevo koliko se kod vas moze naci kros zadnja guma 120/90-18 za hard podlogu recimo, ma ustvari samo da nije bas soft MITAS u grudama za 50 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Octobar 14, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan stevo koliko se kod vas moze naci kros zadnja guma 120/90-18 za hard podlogu recimo, ma ustvari samo da nije bas soft MITAS u grudama za 50 evra mislis nesto ovako? http://www.motorradreifen-diskont.at/bilder/mitasc04l.jpg ima li mozda link prodavnica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Octobar 14, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.vibardoo.com/ag.asp?tip=4&podtip=3 ustvari nisu grude nego siroki brijeg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Octobar 14, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan ale te gume nisu nimalo za asvalti kad kisa pada , ko po ledu strasno , svi modeli isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Octobar 14, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan to je izuzetno jak motor i potrosi fino,mislim da je i 125 odlican izbor... Ako nisi vozio full cross, i ja mislim da bi mozda 250-ica mogla biti prejaka. Ja kad sam se odlucivao, probao sam i jednu i drugu, tada bez nekog veceg off-road iskustva, i 250-ica me je par puta bas uplasila. Sada vozim 125-icu i nije zafalilo. Ganjao sam 250-icu, ali nije mi presudno, necu pare zaradjivati od trka bitno mi je cisto zbog cene jer ne zelim da se rastanem od Afrike... moze i 125, ne verujem da cu bas izvuci maximun od 250 Evo sad se razmisljam, nekako mi XT i XL sve isto, tesko i veliko, do 130, 140kg i moze ali to je krajnja granica, imam vec AT koje stvarno eextra ali preteska a opet CR-a mogu da nadjem za iste pare kao i XT, XR ali jeste cvaji odrzavanje malo "vremenski" zahtevnije ali... koliko vidim... pasce neki CR ipak... ali dajte ako ima predloga, nisam gadljiv ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Octobar 14, 2009 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan http://www.nolimitbikers.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=892 moj predlog ako ti nije daleko , poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Octobar 15, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan to je izuzetno jak motor i potrosi fino,mislim da je i 125 odlican izbor... Ako nisi vozio full cross, i ja mislim da bi mozda 250-ica mogla biti prejaka. Ja kad sam se odlucivao, probao sam i jednu i drugu, tada bez nekog veceg off-road iskustva, i 250-ica me je par puta bas uplasila. Sada vozim 125-icu i nije zafalilo. Ganjao sam 250-icu, ali nije mi presudno, necu pare zaradjivati od trka bitno mi je cisto zbog cene jer ne zelim da se rastanem od Afrike... moze i 125, ne verujem da cu bas izvuci maximun od 250 Evo sad se razmisljam, nekako mi XT i XL sve isto, tesko i veliko, do 130, 140kg i moze ali to je krajnja granica, imam vec AT koje stvarno eextra ali preteska a opet CR-a mogu da nadjem za iste pare kao i XT, XR ali jeste cvaji odrzavanje malo "vremenski" zahtevnije ali... koliko vidim... pasce neki CR ipak... ali dajte ako ima predloga, nisam gadljiv ;D Ako se vec odlucis za cvaju, nemoj 125 ( brzo joj mozes doci glave ) nadji 250, vidi sa Cope-tom sta je uradio sa onom njegovom, deluje mi kao jako dobar i ocuvan primerak ( video sam je samo na slici, ali instinkt mi kaze da vredi pogledati taj motor ) A ipak razmisli jos jednom o XT nije strasno 30-40kg.vise, lako se covek navikne, a odusevljava elasticnost, snaga, i potrosnja u odnosu na cvaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Octobar 15, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan http://www.nolimitbikers.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=892 moj predlog ako ti nije daleko , poz ja isto mogu da potvrdim da je motor mnogoo dobar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Octobar 15, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja prodajem XR600... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=43249.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Octobar 19, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Malo da osvezimo temu. Klinac je vozio u subotu iako je bilo ladnjikavo, a poveo je i mladjeg brata da oseti miris Castrola TTS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Octobar 19, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Octobar 19, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Malo da osvezimo temu. Klinac je vozio u subotu iako je bilo ladnjikavo, a poveo je i mladjeg brata da oseti miris Castrola TTS Ispravno, tako se pravi pravi enduras, od malih nogu! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Octobar 19, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja prodajem XR600... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=43249.0 A sta je sa XR 400 jel se i ona prodaje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...