zZavarivach 189 Napisano Maj 16, 2023 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Moto Guzzi V7 Special 850 Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je set za drugu kacigu za Packtalk Bold. Može i korišćen da je u ispravnom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 498 Napisano Maj 17, 2023 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan 60e u luisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zZavarivach 189 Napisano Maj 17, 2023 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Moto Guzzi V7 Special 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Stile je napisao: 60e u luisu Uf ne staj mi na žulj , bio sam tamo, u Beču početkom meseca. Imaš predlog kako da poručim a da ne izađe 100€ na kraju? Jer gledam na sajtu, poštarina za srbiju je 23€ plus carina/pdv..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 498 Napisano Maj 18, 2023 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 5. 2023. at 8:11, zZavarivach je napisao: Uf ne staj mi na žulj , bio sam tamo, u Beču početkom meseca. Imaš predlog kako da poručim a da ne izađe 100€ na kraju? Jer gledam na sajtu, poštarina za srbiju je 23€ plus carina/pdv..... Sedi na motor ,provozaj se do Beca , uzmes 5 komada ,vratis porez ,4 prodas ovde na forumu i tvoj te izadje dzabe ,zaprati me za vise saveta 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...