VIRGO 374 Napisano Maj 13, 2023 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 adventure S , Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan društvo... desilo mi se to da sam prilikom gašenja motora ...jednostavno izvukao polovinu kljuca druga polovina se odlomila i ostala dole - unutra na dnu... sa ostatkom ....kada ...pazljivo uguram u bravu lepo palim i gasim motor....ali usled vibracija ( vozim off ) ključ hoće da ispadne iz brave brava je duboka i nepristupačna prilično...uz pomoć magneta nema šanse da se izvuče onaj patrljak...jer je duboko unutra u bravi jel ima neko neki predlog...možda majstora ...da izčačkamo nekako onaj patrljak ....a ja imam dr org ključ da mogu da i narežem rezervni... šta mi je činiti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Maj 13, 2023 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Teraj kod nekog kljucara, resice ti to. Meni su stalno vadili polomnjene kljuceve iz auta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1790 Napisano Maj 13, 2023 Drug član, 1355 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan društvo... desilo mi se to da sam prilikom gašenja motora ...jednostavno izvukao polovinu kljuca druga polovina se odlomila i ostala dole - unutra na dnu... sa ostatkom ....kada ...pazljivo uguram u bravu lepo palim i gasim motor....ali usled vibracija ( vozim off ) ključ hoće da ispadne iz brave brava je duboka i nepristupačna prilično...uz pomoć magneta nema šanse da se izvuče onaj patrljak...jer je duboko unutra u bravi jel ima neko neki predlog...možda majstora ...da izčačkamo nekako onaj patrljak ....a ja imam dr org ključ da mogu da i narežem rezervni... šta mi je činiti?Ako si iz Bgd idi kod bravara Ristića u Zemunu ulica 22. Oktobra i rešićeš problem.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8382 Napisano Maj 13, 2023 Solo Rider, 3207 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, VIRGO je napisao: društvo... desilo mi se to da sam prilikom gašenja motora ...jednostavno izvukao polovinu kljuca druga polovina se odlomila i ostala dole - unutra na dnu... sa ostatkom ....kada ...pazljivo uguram u bravu lepo palim i gasim motor....ali usled vibracija ( vozim off ) ključ hoće da ispadne iz brave brava je duboka i nepristupačna prilično...uz pomoć magneta nema šanse da se izvuče onaj patrljak...jer je duboko unutra u bravi jel ima neko neki predlog...možda majstora ...da izčačkamo nekako onaj patrljak ....a ja imam dr org ključ da mogu da i narežem rezervni... šta mi je činiti? Javi se @Bobbra......čovek iz struke 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10359 Napisano Maj 14, 2023 Ne silazi, 2361 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Bobbra, donji deo Bajloni pijace... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VIRGO 374 Napisano Jun 2, 2023 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 adventure S , Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Misija....zavešena Polomljeni deo ključa izvadjen VELIKO HVALA @bobbra Veliko hvala majstorima Branislavu (trosarina) i Goranu (palilula) na pomoći i trudu...KTM nepristupačan u pm... Idemo dalje....pun gas 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1431 Napisano Jun 4, 2023 Svrati ponekad, 437 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno svrati na pice kad si u prolazu,Pozdrav tel imas 063233133. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...