Mr_Wolf 2060 Napisano Maj 9, 2023 (promenjeno) Drug član, 810 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Zanovio sam komunikacije na mojoj i ženinoj kacigi, pa su stare na prodaju. U pitanju su Lexin ET-COM, korišćene nešto manje od 2 godine u odličnom stanju. Jedna (na slici sa zelenom maskom) je korišćena na mojoj kacigi, znači češće od "crvene" koja je bila na ženinoj kacigi. Ne mogu da kažem koliko baterija drži, zato što mi se samo jednom u životu ispraznila. Ono što mogu da kažem je da se svaki put kada upalim motor komunikacija automatski poveže i da je punim na svakih 10-15 sati rada. Takođe mogu da kažem da je na "crvenoj" verovatno za nijansu bolja baterija pošto nakon vožnje na intercomu od oko 5-6 sati, na "zelenoj" pri paljenju kaže da je ostalo 80% baterije a na "crvenoj" i dalje 100%. "Zelena" je korišćena na modularnoj kacigi a "crvena" na full face. Ostavio sam maskice na njima da znam koja je koja, ali u kompletu svakako idu i dodatne boje. Kada već pričam o sadržaju paketa dajem sve što ide u fabričkom pakovanju. Za dodatne informacije pišite ovde. Shared album - Vuk P - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL Shared album - Vuk P - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL Shared album - Vuk P - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL Shared album - Vuk P - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL Shared album - Vuk P - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL Cena za par 100€. Pojedinačno - 60. Promenio Maj 9, 2023 član Mr_Wolf Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 311 Napisano Maj 9, 2023 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to super, ko voli da sačeka ima na AliEx nove za te parice… Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2060 Napisano Maj 9, 2023 Drug član, 810 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ko voli da sačeka, da plati dostavu i carinu ima na Aliju za duplo više para u konačnom zbiru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 311 Napisano Maj 9, 2023 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Izvini, tek sam posle snimio dostavu. Par je sa dostavom 110€… ako prodje carinu - proslo (a dešava se), ako ne onda još gore… Nije mi bila namera da trolujem oglas nego se iznenadih cenom… Inače si zadovoljan sa njom? Menjaš za nešto novije?Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2060 Napisano Maj 9, 2023 Drug član, 810 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Radi ok za te pare, ali na većim brzinama kreće da se gubi kvalitet. Uzeo sam Cardo sa JBL zvučnicima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 311 Napisano Maj 9, 2023 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala… ajd sa srećom prodaja…Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 926 Napisano Maj 9, 2023 Zainteresovan, 382 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi da pitam realna poredjenje, imam bas takav model i ne znam dali se dobija nesto vise sa cardo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2060 Napisano Maj 9, 2023 (promenjeno) Drug član, 810 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pri manjim brzinama nema razlike, na preko 120 Cardo deluje bolje, mada sam samo brzinski danas isprobao. Sa druge strane nije 3 puta bolji, koliko je skuplji. Promenio Maj 9, 2023 član Mr_Wolf 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2060 Napisano Maj 17, 2023 Drug član, 810 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan O'šlo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...