Mario Marko 479 Napisano Januar 15, 2009 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Nedavno sam video kako napraviti poklopac sedista, link: http://katriders.com/vb/showthread.php?t=75761& pa sam odlucio da ove zimske dane iskoristim za tu zanimaciju. I naravno,potreban mi je savet nekoga ko je radio sa fiberglasom da mi kaze gde da ga kupim kod nas,koja kolicina je odprilike dovoljna za ovu zafrkanciju,kako ga smirglati,sa cime gitovati i sl. Postupak mi je koliko-toliko jasan,samo ne znam gde da nabavim sav materijal. Naravno,svaki savet i sugestija su dobrodosli,jer mi je ovo prvi put da pravim tako nesto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Januar 15, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan mozes ga kupiti u nekoj bolje opremljenoj radnji boja i lakova.kupuje na set.set sadrzi "smolu",harter,kanticu za mesanje,cetku i staklena vlakna.potrebno ga je naneti postupno i u vise slojeva,posle toga ide gitovanje,priprema,farbanje.... ako se odlucis mozes da ne radis sam i resis da ti to neko drugi uradi me kontaktirati,bavim se tim stvarima pa javi ako se predomislis ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...