Nexy 0 Napisano April 19, 2023 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta moze da bude kada quad ne reaguje kada se pritisne taster za paljenje Eagle Lyda 250cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano April 19, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan može bude: 1) nepokretna imovina. 2) nisi dao kontakt. 3) jesi dao kontakt, ali je aku skroz prazan. 4) ... Napiši malo više, a isto tako i da se predstaviš Dobrodošli u salonu, izvolite, ne izuvajte se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10435 Napisano April 19, 2023 Ne silazi, 2363 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Kad pališ, stisni kočnicu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2706 Napisano April 19, 2023 Vozac A kategorije :D, 958 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Можда нема горива? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7642 Napisano April 19, 2023 Drug član, 3155 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuu učiteljice, ja ja ja ja ja!!!! Teraj to kod majstora. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano April 19, 2023 (promenjeno) Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Andrejiću, sedi dole i pazi sad na času. Vidiš da smo se dohvatili gedora, saćemo ga opravimo... I kako da tera kad ne može da upali... Stvarno neozbiljna konstatacija, druže... Promenio April 19, 2023 član nafetS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano April 19, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Proveri automat anlasera, upali na direkt, najćešći kvar kod kineza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1801 Napisano April 26, 2023 Drug član, 1364 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Napumpaj gume!Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8584 Napisano April 26, 2023 Drug član, 385 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Traži od ćaleta ključ da ti da... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano April 26, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Kupi Y, on pali i bez kljuca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...