Markone88 4829 Napisano April 3, 2023 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju moja lična oprema jer je višak. Oprema je nova. Jakna Modeka striker 2, veličina XL, veliki lufteri, zimska vadiva postava, vodo/vetro nepropusna membrana kao i dzepovi. Protektori na ramenima i laktovima. Kupljena u motolandu, dajem račun. Pantalone Isso kordura, vodo/vetro nepropusne, bez protektora, veoma udobne i rastegljive oko struka. Cena za forumaše je 18000 dinara za komplet. Na linku ispod imate detaljne slike. KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 134 Napisano April 3, 2023 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan Da li pantalone imaju predviđena mesta za protektore? Da li znaš gde mogu da se nabave protektori? Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano April 3, 2023 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 59 minutes ago, goshy said: Da li pantalone imaju predviđena mesta za protektore? Da li znaš gde mogu da se nabave protektori? Pozdrav. Nemaju, morali bi spolja da se naprave. Ja sam uvek imao one spoljne protektore na cicak sto idu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano April 14, 2023 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 17000 dinara za komplet za forum samo je jakna 20 000 novo je i jedno i drugo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano April 17, 2023 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...