Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha FZ6 - Centralni/Zadnji Stender

Recommended Posts

• U prolazu, 16 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ6

Pozdrav ljudi,
Izvinjavam se ako je vec bilo postova na ovu temu.

Vozim yamahu FZ6N S2 pa bih imao par pitanja vezano za centralni i zadnji stender. Obzirom da mi je ovo prvi motor i nemam nekog iskustva izvinjavam se ako je pitanje bezveze. :) 

Prvo me zanima da li se uklapa centralni stender sa bilo kog FZ6 od '04 pa na dalje? Posto razmisljam o kupovini fabrickog centralnog stendera koje sam vidjao na nekim modelima FZ6. Motor koji ja vozim ima onu plasticnu ralicu ispod izduvne grane

Drugo pitanje koje imam je kako se namesta zadnji stender? Ne vidim nikakvo mesto za srafove za stender na zadnjem delu motora, osim one centralne rupe koja prolazi kroz zadnji tocak.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Solo Rider, 3104 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300 A

Ove gume hvataju kraj viljuške i tako se diže. Neki motori imaju mesto gde se šrafe posebni umetci za štender 75864b64171d39802fa198d1080f09ea.jpg

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

• Hronični Motociklopata, 7319 postova
  • Motocikl: Freza 600 Blue Thunder

Kupi fabrički centralni nogar, to ti je 100x bolje nego univerzalni štender, i imaš ga stalno na motoru.

Vrlo je moguće da je tikvan koji je stavio tu ralicu skinuo centralni nogar da bi je mogao montirati jer verovatno nije predviđena za FZ6 jer da jeste nebi sigurno morao da se skida centralni nogar zbog nje.

• Podržavam 1

• U prolazu, 16 postova
pre 23 minuta, Disko Nindža je napisao:

Kupi fabrički centralni nogar, to ti je 100x bolje nego univerzalni štender, i imaš ga stalno na motoru.

Vrlo je moguće da je tikvan koji je stavio tu ralicu skinuo centralni nogar da bi je mogao montirati jer verovatno nije predviđena za FZ6 jer da jeste nebi sigurno morao da se skida centralni nogar zbog nje.

Pazi vidjao sam FZ6 sa istom ovom ralicom, medjutim nisam siguran da li je to fabricki dolazilo kod ovih novijih godista ili je naknadno montirano jer su iste kao na mojoj. Medjutim ta ralica ne blokira uopste ove rupe gde se montira centralni stender. E sad isto tako nisam ni siguran da li je bas svaka FZ6 dolazila sa fabrickim centralnim stenderom ili je bila neka opcija ili sta vec. Zato sam i postavio pitanje da li se uklapa od svih modela od '04 pa na ovamo

• U prolazu, 16 postova

E pa to zbog toga sam i pitao, posto ne vidim na FZ6 nigde posebne rupe gde bi se srafio zadnji stender, ali svakako ako uspem da nadjem centralni uzecu to jer je uvek na motoru, pa ono prakticnije je :)

Promenio član Pedja96
  • Podržavam 1

• U prolazu, 16 postova
pre 13 minuta, BaneVuk58 je napisao:
NOVI.KUPUJEMPRODAJEM.COM

Možda paše ???

Ne bi reko, jer vidim ovde na slici da na centralnom stenderu ima jedan sraf, a kod mene na motoru su 2 srafa za centralni stender.
Evo u ovom klipu je uradjen walk around na bukvalno istom motoru kao sto je moja yamaha, ima i ovu ralicu i taman joj fali centralni stender. :) 

• U prolazu, 16 postova
pre 2 minuta, Disko Nindža je napisao:

Mora da ima centralni nogar, sve FZ6 ih imaju 04-09 god. i prvi i restajling S2 modeli.

E pa onda je skinut iz nekog razloga kod mog motora, videcu da li negde mogu da nadjem da uzmem, jer ko sto si i sam reko prakticnije je svakako nego zadnji stender. Ovako je uvek na motoru

• Hronični Motociklopata, 7319 postova
  • Motocikl: Freza 600 Blue Thunder

Pogledaj na "KupujemProdajem" ,

"DekiMoto" on je malo jači sa cenama ali ima svašta.

Inače, @Pedja96 nema potrebe da citiraš post iznad svog,

ne znam koliko si iskusan sa forumima, ali to tako ide, čisto da znaš

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja