Bruno 68 2712 Napisano April 6, 2023 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan ne kapiram? Bio sam u Pec, Gnjilane i Prizren sluzbeno i nisam primetio problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano April 6, 2023 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan One jest da MTS dere za upotrbu data roming nego kao da sam u Kini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2620 Napisano April 6, 2023 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, Bruno 68 je napisao: One jest da MTS dere za upotrbu data roming nego kao da sam u Kini Па да не би плаћао роминг тарифу, купиш њихову картицу и нема проблема Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2620 Napisano April 13, 2023 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Као што обећах ево извјештаја. Што се тиче самог пута до Рашке све је ок, има мало одрона у Долини јоргована али нема крупног камења на путу. Од Рашке, пошто ми је крајња станица Зубин Поток, ухватио сам се пута за Нови Пазар. Та дионица је у катастрофалном стању јер су опсежни радови у току. Има доста семафора, на доста мјеста је пут разваљен и прилично доста времена ми је требало да пређем ту дионицу. Не знам како бих издржао на мотору. Од Новог Пазара до административног прелаза у Брњаку пут је екстра. На самом прелазу нисам имао проблема, отварали гепек поставили пар питања. Примјетно је да има већи број припадника њихове полиције... То је то 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2620 Napisano Maj 12, 2023 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Момци, јесте ли били у планираној вожњи? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4594 Napisano Maj 12, 2023 Drug član, 995 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Nismo, omela nas vremenska prognoza. Mada, kakvo je vreme bilo, možda se i moglo otići. Ostavili smo za neke bolje dane. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2620 Napisano Maj 12, 2023 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Штета. Ја ћу Боже здравља крајем јуна за Солун па ћу у повратку да гађам да идем у Штрпце, Призрен, Ораховац/Велика Хочу, Грачаницу, Косовску Митровицу и код мојих у Зубин Поток. Вечерас или сутра ћу да објавим план пута, па ако се ко нађе на истом лијепо би било да се придружи Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1289 Napisano Maj 15, 2023 Drug član, 406 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću ako Bog da poslednji vikend u junu da idem na skup u Mitrovicu, taman da povežem sa Vidovdanom, a ostaću možda i koji dan preko da uživam u blagodatima Kosmeta. Nadam se da ćemo se videti i provozati se barem malo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dovakhiin 258 Napisano Maj 15, 2023 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Balkans Wasteland Motocikl: VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Srećan put svima koji putuju. Moj predlog je da takodje posetite manastire Sokolica i Banjska, blizu Mitrovice su oba. U Banjskoj ima novi hotel sa termalnim izvorima, smeštajem itd... Ja sam blizu Obilića pa ako vam zatreba neka pomoć slobodno se javite porukom preko foruma ili ovde u temi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2620 Napisano Maj 15, 2023 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, Dovakhiin je napisao: Srećan put svima koji putuju. Moj predlog je da takodje posetite manastire Sokolica i Banjska, blizu Mitrovice su oba. U Banjskoj ima novi hotel sa termalnim izvorima, smeštajem itd... Ja sam blizu Obilića pa ako vam zatreba neka pomoć slobodno se javite porukom preko foruma ili ovde u temi. Легендо, пусти број телефона за сваки случај. Ја сам отворио тему за скуп у Митровици па можете и тамо да пишете да па да се договоримо око дружења Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...