travelman 14037 Napisano Mart 25, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Kupio jos pre par godina ali mi se ne stavlja na Srbu, necu da budem upadljiv ... .... Stigao dupli set od guzonje pa ove smetaju, danas ih oprao, napuvao,ispolirao nalegajucu povrsinu i centralnu rupu ... ... Izbalansirane, na njima kleber 175 70 13 DOT mator 2007 al ja bi to tero jos, ima mesa ... .... Akcijska cena 89e .... vise mi ne treba a i tolko mi treba za vikend voznju .... Ko da 90 odma da zna da nemam sitno 1e za kusur ... Nisu udarane, varene, farbane, za Srbu samo najbolje. ... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Mart 26, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Kaparisano Ide katanac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...