Vali_93 0 Napisano Januar 13, 2009 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hocu da kupim motor od 125ccm i dvoumim se izmedju aprilie rs 125 i kymca quannona.Pa bih vas zamolio da mi kazete da li je bolja polovna aprilia ili nov kymco?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Januar 13, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan U testu u jednom casopisu su ispljuvali quannon-a (mala snaga, neudoban za vislje vozace, lose projektovan menjac). Ako dobro pamtim cene nije prevelika razlika izmedju quannona i honde cbr125, tako da mislim da je to best-buy u toj klasi. Proverio sam cenu, 3070EUR-a za nov cbr (ako je tacan cenovnik). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Januar 13, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo ti razmisli shta ti ochekujesh od tog motora i za shta ga zhelish.. Jer su to bukvalno 2 jakoo razlichita motora... pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6117 Napisano Januar 13, 2009 Svakom po zasluzi, 12436 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ti je ovaj motor http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=23135.msg306991#msg306991 odlična solucija, a svi znamo kako Koča održava i čuva svoje motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Januar 13, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mozda covjek hoce sportski motor, ali ybr nije losa...Ja licno ne bi uzeo apriliu, bila nova a polovna, zujalica, nesvidja mi se ima snage kao i ostali 4T dok se ne otvori, a kad se otvori trosi 9litara i moras imati 18 da bi je vozio...Ako me kontate, zato bih uzeo Kymco...Sad ako je Kymco toliko los gledaj neki drugi pa uzmi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 714 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1732 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Evil baby sa foruma vozi Quanonna i mislim da je jako zadovoljna, al najbolje je da je sam pitas za usitske iz prve ruke, a ja licno bih pre uzeo novog Kymca nego polovnu Apriliu pod uslovom da im je cena ista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Januar 13, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako je 93 e godiste i oce rs za prvi motor onda mozhe al 50 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vali_93 0 Napisano Januar 13, 2009 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prvo ti razmisli shta ti ochekujesh od tog motora i za shta ga zhelish.. Jer su to bukvalno 2 jakoo razlichita motora... pozz Pa zeleo bi da ima snage,da se ne kvari(cuo sam da se aprilie jako brzo kvare,neznam da li je to istina),ne treba mi za neka putovanja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vali_93 0 Napisano Januar 13, 2009 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako je 93 e godiste i oce rs za prvi motor onda mozhe al 50 ;D Ja sam 93. god. ali u februarau punim 16... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Januar 13, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Definishi shta podrazumevash pod ima snage? Ne kvari se nijedan motor bzvz ako ga ti lepo odrzavash i chuvash tako da se toga mani.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Januar 13, 2009 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Hmm, jako mala razlika u ceni je izmedju honde cbr125 i kymca novog, tako da ako se odlucis da kupujes novo moj savet je Honda. Ako i izuzmemo reputaciju i ugled marke, kymco kod nas pre svega nema dobar servis, pronadji saxi-jevu temu pa ce ti biti mnogo jasnije. BTW, meni deluje suludo kupovati nov motor od 125 kubika.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Januar 13, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Kymca nisam live video... Cbr sam vozio i super je stvarno odnos kubikazha i 4t... al nekako mi je mali,kao igrachka... gume ko na biciklu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Januar 13, 2009 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Kymca nisam live video... Cbr sam vozio i super je stvarno odnos kubikazha i 4t... al nekako mi je mali,kao igrachka... gume ko na biciklu.... gume su proporcionalne kubikazi, tako mora. Za pocetnika mislim da je odlican-inace planiram za sebe isti i dosta sam gledala male kubikaze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Januar 13, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Gume su po meni premale a ti misli kako hocesh... 80 napred/100 nazad.. to je po meni za tu brzinu malo i kraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Januar 13, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Gume su po meni premale a ti misli kako hocesh... 80 napred/100 nazad.. to je po meni za tu brzinu malo i kraj istina! a i jaaako je uzak cbr! smesan za nekog prosecne visine... ako hoces malo jaci onda je aprilija tvoj izbor. ako ga ne peglas nesto jako, moze se i njime putovati sa nekom razumnom potrosnjom corbe. udobnost mu nije vrlina... ako hoces da putujes, ni YBR nije hrdjav... a i koliko staru si ti apriliju gledao da uzmes ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Januar 13, 2009 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan sad cekam samo da mu neko preporuci cvaju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Januar 13, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan sad cekam samo da mu neko preporuci cvaju.... sto da ne?! ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Januar 13, 2009 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan zato sto cvaja nije za pocetnika! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Januar 13, 2009 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan A jesi li razmisljao o Hondi NSR? Manje trosi od RS-a ide sasvim ok, i manje se kvari, tacnije ne kvari se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Januar 13, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan CBR125 jeste mali, ali je dobro osmisljen tako da ima mesta za sedenje koliko hoces, vise nego na kymcou sigurno. Sto se tice guma svi kazu da mu je to najveca prednost, jako je upravljiv i lak za voznju, a trpi brzine za koje je projektovan. Honda je honda, ja ne mogu da prisutim sebi onu koju bih zeleo, ali kada je 125 vec tako povoljan, mislim da ne treba razmisljati. Da se ne naljuti neko, nemam nista protiv aprilie i ima par modela koje bi rado vozio, u toj klasi su sam vrh na trkama (ako ne i najbolji?), ali novo je novo, a mislim i da je honda vise za uzivanje, probijanje kroz grad i ucenje voznje. Ipak to moras sam da odlucis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Januar 13, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan zato sto cvaja nije za pocetnika! glupost je tvrditi tako nesto! cvaje su i dalje jedne od najzastupljenjijih pocetnickih motora(rs125 , nsr125). ako se decku svidja zvuk 2t masine, onda ok. Aprilija RS ili Nsr-ka od honde. ako hoce da putuje i ne trosi mnogo, onda CBR-ka i YBR... sve sada ostaje da decko vidi sta mu sve svidja vise i sta on trazi od motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Januar 13, 2009 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan ne mora da znaci, ali dosta govori, pa razmisli http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=22692.0 btw, koliko je odrzavanje cvaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Januar 13, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan ne mora da znaci, ali dosta govori, pa razmisli http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=22692.0 btw, koliko je odrzavanje cvaje zavisi koliko je voli ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Januar 13, 2009 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan A kakvo je to odrzavanje cvaje? Osim ulja koje mora da se dosipa??? : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Januar 13, 2009 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan iako ne vozim dvotaktni motor [ doduse vozio sam nekada MZ250], mislim da je nelinearna isporuka snage ono sto ne odgovara pocetnicima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...