sikiz800 0 Napisano Mart 15, 2023 (promenjeno) U prolazu, 0 postova Lokacija: Zlatibor Motocikl: Triumph Sprint ST1050 Prijavi odgovor kao problematičan Izgubio sam jedan šraf koji stoji na prednjoj masci (mislim da je M6, imbus 4). Ne mogu da pronađem takav šraf, pa ako neko ima ili zna gde ima, vrlo sam voljan da kupim. Promenio Mart 15, 2023 član sikiz800 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 15, 2023 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan https://www.kfm-motorraeder.de/en/item/yamaha-901100620000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 218 Napisano Mart 15, 2023 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Kopiju imas na AliExpresu. A original imas na nekoliko mesta. Imas kod Brke u Mld i imas na PA jednu rasturenu FZ6-ticu. i u Kanjizi takodje ima jedna u delovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikiz800 0 Napisano Mart 15, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zlatibor Motocikl: Triumph Sprint ST1050 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao na ovom sajtu sraf 3€ postarina 28€. Kod Brke nema, ona razbijena isto nema. Cekam ovog iz Kanjize da odgovori. Nasao sam pre neki dan original u yamahi 700 dinara ali ne mogu da cekam mesec dana treba da stigne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikiz800 0 Napisano Mart 16, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zlatibor Motocikl: Triumph Sprint ST1050 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam na 5 mesta nema niko, na kraju sam porucio u Plattneru ceka se 20 dana . Hvala vam na pomoci u svakom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brane NS 0 Napisano Mart 16, 2023 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Branko, Da li imaš ponovo neki mini motor kao što je bila Honda XR50 ili nešto slično? Brane, NS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...