Pei 9 Napisano Mart 13, 2023 U prolazu, 34 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo dali moze pomov ne radi mi kilometar sat i brzinometar na kymco xciting 250;2006 godiste Kad upalim motorobrtometar radi al mi se upali silica na tabli za akomulator, silica za gorivo i silica nacrtan je kao mobilni telefon.Akomulator mi je nov, cuo sam na forumu da treba da okrenem kljuc u polozaj kontakta otkacim klemu minus sa akomulatora i vratim nakon 10-tak sekundi.Ali se nista ne dogada ista prica dali je upitanju cd il nesto drugo hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2702 Napisano Mart 13, 2023 Drug član, 1016 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Proveri kabl od senzora na točku do kilometar sata, hoće on da bude u prekidu.Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...