Pablo 1741 Napisano Septembar 3, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan ... nadam se da gresim, ali od Cicija smo culi Igor i ja da je Peca Celavi poginuo veceras (tj. vec je to 'veceras' postalo 'sinoc'). Kaze da je cuo da je udario u auto valjda... Zna li neko vise o tome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kymcosuper9 0 Napisano Septembar 3, 2006 U prolazu, 66 postova Lokacija: Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost,umro je u bolnici. Bio je stravican prizor,zadnji levi deo golfa III razvaljen,motor takodje,krv,boze............ Nije nosio kacigu. R.I.P. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Septembar 3, 2006 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo bas kucam novu temu, ali me preduhitriste. Malopre sam naleteo na dve saobracajke na Novom Beogradu... - Kod CK-a. Po prici ocevidaca: decko (Peca) se vozio na zadnjem, auto ispred se prestrojio u njegovu traku, on spusta motor, ali ne uspeva da zakoci i udara i prelece preko auta. Ja sam dosao na mesto malo kasnije taman kada su javili iz urgentnog da je preminuo :cry: :cry: - Samo malo dalje kod kineske ambasade sudar choppera i automobila... na svu srecu mislim da niko nije ozbiljnije povredjen... Crn dan za motoriste u BG-u :cry: :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 3, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan :shock: ... a video sam ga u subotu u Paracinu... R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kymcosuper9 0 Napisano Septembar 3, 2006 U prolazu, 66 postova Lokacija: Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice sudara kod kin. ambasade cuo sam da decko koji je vozio motor ima otvoren prelom noge,mislim samo to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Septembar 3, 2006 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice ovoga cuo sam da decko koji je vozio motor ima otvoren prelom noge' date='mislim samo to[/quote']Znaci ipak nije bilo bezazleno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Septembar 4, 2006 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan auhhh brate uzassss..... uzassssssssss pricali i zajebavali se na Adi pre 3 nedelje on , ja i Milan pandur na R1..... Ovo sve pocinje da lici na ono vidimo se u citulji, peca od pre godinu, pa sada.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joxxa 0 Napisano Septembar 4, 2006 U prolazu, 31 postova Lokacija: beograd Motocikl: zzr600 Prijavi odgovor kao problematičan tuga............. no coment Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Septembar 4, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Bog da mu dusu prosti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Septembar 4, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ja sam sokirana.... PECA CELAVI ?????????????????????????? druze nek ti je laka crna zemlja i prostrane ulice nebeske..... nemogu da verujem :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zero_Cool 0 Napisano Septembar 4, 2006 U prolazu, 54 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. :cry: :cry: :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidak 0 Napisano Septembar 4, 2006 U prolazu, 90 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nek mu je laka zemlja! Jel to onaj tip sto je vozio R1 sa ciljnom zastavom? Bio je krupan i naravno celav? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 4, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Auuu... Užas!!! Andjeli s njim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Septembar 4, 2006 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako je to izgledalo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 4, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Nek mu je laka zemlja!Jel to onaj tip sto je vozio R1 sa ciljnom zastavom? Bio je krupan i naravno celav? Da, to je on! Poznanik iz davnina. Jako mi je teshko :cry: Ostavio je zzenu i dvoje dece. Molio bih sve chlanove foruma, koji se osecaju tako,da se organizujemo oko odlaska na sahranu. Peco,neka ti je laka zemlja...nikad te necu zaboraviti! Priduzzio se svome kumu Simi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Septembar 4, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan dobijena informacija od zeljka-nenormalnog iz FAMILIJE peca je digo na tocak isao je preko 100 pomenuti auto je pravio polukruzno i nije video pecu .... ako neko cuje detalje o sahrani i ako ide molim vas nekako me kontaktirajte ja bi da saznam a i da idem :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: jos nemogu da verujem poznaniiiik i meni jako draga osoba ...pocivaj u miru... :cry: :cry: :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Septembar 4, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan videla sam ga u Paratjinu...ne mogu da verujem R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Septembar 4, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Zalosno, dobri momci ginu Meni je mnogo zao pogotovu sto smo se znali i gotivili.Moje zadnje vidjenje sa Pecom u Sm.Palanci, ja dolazim a on odlazi za Paracin i njegovo dugo mahanje rukom .Zao mi je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Septembar 4, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Jutros sam cuo od decka kome je Peca bio stric. Sad kad citam ovo najezio sam se totalno. A u Smederevskoj Palanci sam ga video, nazalost poslednji put u zivotu. R.I.P. :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Septembar 4, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan BRATE UVEK CEMO TE SE SECATI! POCIVAJ U MIRU! NEKA TI JE SLAVA I VECNA HVALA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane 27 Napisano Septembar 4, 2006 U prolazu, 94 postova Lokacija: CH vise Srbija Motocikl: imam ih vise Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Septembar 4, 2006 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Te 3 slike gore..koliko se secam su sa Ade Huje od prosle godine...Peca je pored mene dimio zadnju i deo gume je odleteo sa zadnjeg tocka i bukvalno mi se zalepio za farmerke jer sam stajao par metara dalje.... Tad sam ga upoznao prvi put...tuzno je sto takvi ginu...peca glavonja...za nj glavudzu nije mogla da se nadje toliko velika kaciga... Saucesce porodici jos jedanput! Kad je sahrana????????/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Septembar 4, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 4, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Prièao mi je drugar koji je bio na ušæu, da je lik koji ga je isekao izašao iz auta i bio u fazonu "ma boli me k...c" dok je èovek ležao i krvario na smrt, posle èega je usledila i žešæa tuèa, jer je odmah doletela ekipa iz bašte kod Radeta, a idevojka koja je bila u kolima je dobila batine i šamare i poèupana joj je kosa.... Ušas!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bax_89 0 Napisano Septembar 4, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan Jojjjj.....jjja sam ga jednom video kod MC Donalds-a na Terazijama... Moj burazer, dva druga i ja ispijali sejk.....a on je sedeo na R1 na plocniku pored nas i telefonirao........ pa pa pa on nije covek......on je ljudina i po... R.I.P Oooo boze!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...