nemanja2 9 Napisano Mart 6, 2023 U prolazu, 19 postova Lokacija: NS Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, gledao sam razne slip on-e za 250r i ni jedan (sto sam cuo na netu) mi ne se svidja kao yoshimura trc. Koliko sam video ne postoji kod nas na oglasima, jel ga moguce nabaviti na nasim prostorima uopste ima li neke dostupnije alternative? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeksius 116 Napisano Mart 15, 2023 U prolazu, 63 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki GSXR 600 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Yoshimura nema distributera u Srbiji. Isti problem imam i ja, trazim yoshimura auspuh za moj motor i trenutno imas dve opcije za to. Imaju distributera u okolini Zagreba pa jedino da uplatis avans i da narucis pa da odes po njega kad stigne, nzm samo kako to sad ide sa carinom Drugi nacin je da pratis oglase i cekas neki polovan, nzm sta bi ti drugo savetovao. Ako neko ima jos neki bolji savet neka podeli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...