Bolence91 359 Napisano Mart 1, 2023 Svrati ponekad, 97 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam nasao staru memorijsku karticu i na njoj slike sa mog prvog putovanja motorom na more hteo sam sa vama da podelim neke slike i opisem putovanje o kome sam mastao kada sam bio manji i tek ulazio u pricu sa motorima. Na put krecemo tadasnji najbolji drug a sada i Kum. Ja na Hondi 900rr a Kum na Yamahi Fz6n. Putovanje je trajalo 6 dana i presli smo koliko se secam oko 1550km.. 1.Dan Bor-Sutomore Polazak je bio oko 4h ujutru ,usput smo pravili nekoliko kracih pauza za kafu i sipanje goriva dok je prva veca pauza bila u Novom Pazaru i nezaobilazne mantije prvobitni plan je bio da stignemo u Sutomore posedimo 2 3 dana i vratimo se nazad medjutim ceo plan i ruta se menjaju prilikom izlaska iz Kanjona Morace kada nas pretice decko na Yamahi r1 i posle nekoliko krivina parkiran pored puta nam mase da stanemo, prvo sam pomislio da je imao neki problem medjutim decko lokalac nas zove na kafu u obliznjoj kafani sto rado prihvatamo. Prvo njegovo pitanje bilo je momci jel niste poranili malo u Trebinje na skup? Nas odgovor je bio da smo krenuli na more i da i ne znamo za taj skup niti smo planirali da ostajemo duze. Posle malo duze kafe i pauze pozdravljamo se sa deckom i krecemo dalje prema Sutomoru. Vozeci dalje u mojoj glavi se sve do Sutomora pravila nova ideja kako mozemo da skoknemo i tamo kad smo vec ovde... Tako da se zahvaljujem decku koji nam je platio kafu i ubedio da posetimo i taj skup u Trebinju. U Sutomore stizemo oko 15h ostavljamo stvari u apartman i konacno plaza... Ostatak dana smo proveli na plazi i obliznjim restoranima gde smo napravili novi rutu za povratak kuci evo nekoliko slika pa sledi nastavak... 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bolence91 359 Napisano Mart 2, 2023 Svrati ponekad, 97 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan 2.Dan Sutomore-Ulcinj Posle dorucka i kupanja odlucili smo da se provozamo do Bara i Ulcinja. Ceo dan smo proveli u Ulcinju i u kasne sate se vratili u apartman 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bolence91 359 Napisano Mart 2, 2023 Svrati ponekad, 97 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan 3.Dan Sutomore-Ostrog-Canj Treceg dana smo odlucili da posetimo Manastir Ostrog i da posle skoknemo do Canja gde smo se kupali i setali gradom.. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bolence91 359 Napisano Mart 2, 2023 Svrati ponekad, 97 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan 4.Dan Sutomore-Dubrovnik-Trebinje Napustamo apratman i krecemo prema Svetom Stefanu gde pravimo kratku pauzu za slikanje Krecemo dalje na put a krece i mala kisica koja nas je pratila sve do pred tunel prema Kotoru kada krece takav pljusak da dok smo nasli autobusko stajaliste da se sklonimo vec smo bili mokri skroz Posle pljuska svracamo do pumpe i pravac Kotor U Kotoru pravimo pauzu za kafu i dorucak taman dok su se oblaci razisli i krecemo dalje prema Trajektu Lepetane Stizemo u Dubrovnik gde smo se zadrzali veoma kratko posto je plan bio da stignemo na defile u Trebinje Napustamo Dubrovnik i krecemo ka Trebinju medjutim stizemo taman pre defile koji sam uspeo da snimim Nakon defilea krecemo u potragu za smestajem, ceo Booking i Face smo prosli i svi apartmani su bili zauzeti. Vracamo se na pumpu odakle sam snimio defile da pitamo radnika pumpe da li zna nekog ko izdaje apratmane, posle 5 min decko nam nalazi smestaj za 20e i jos pita jel nije mnogo prihvatamo cenu naravno i krevemo ka apartmanu da ostavimo stvari... Posle kraceg odmora u apartmanu odlazimo na skup i koncert Osvajaca, do kasno u noc smo sedeli i slusali i gledali razne blokade i pucanja 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bolence91 359 Napisano Mart 2, 2023 Svrati ponekad, 97 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan 5.Dan Trebinje-Zlatibor Posle jutarnje kafe ispod platana napustamo Trebinje i krecemo ka Zlatiboru gde stizemo u popodnevnim casovima, nalazimo smestaj i ostatak dana provodimo obilazeci Zlatibor 6. Dan Zlatibor-Bor Ustajemo rano ujutru i odlucujemo da doruckujemo komplet lepinju u Uzicu kod Suljage tako da tamo pravimo pauzu za dorucka i krecemo prema Boru Zadnji sliku sa ovog putovanja pravimo u Kragujevcu i konacno stizemo u Bor oko 17h Do sledeceg putovanja i teme Pozdrav!!! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8243 Napisano Mart 3, 2023 Drug član, 559 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Дивна тура, браво 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8199 Napisano Mart 3, 2023 Drug član, 1723 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Lepa tura, ove morske slike ko melem na dušu u ove tmurne dane. Hvala na putopisu! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10630 Napisano Mart 3, 2023 Hronični Motociklopata, 7374 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Baš sam to hteo da kažem, ove slike su spas u vreme groznih zimskih dana, iako sam već mnogo puta bio na moru u Crnoj Gori i video skoro pa sve, ali uvek mi je zanimljivo gledati i čitati tuđe putopise doživljene iz njihovog ugla. Ja sam još davno počeo da pišem svoj Crnogorski putopis, ali nikad ga nisam završio, lenčuga... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Mart 3, 2023 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Disko Nindža je napisao: Baš sam to hteo da kažem, ove slike su spas u vreme groznih zimskih dana, iako sam već mnogo puta bio na moru u Crnoj Gori i video skoro pa sve, ali uvek mi je zanimljivo gledati i čitati tuđe putopise doživljene iz njihovog ugla. Ja sam još davno počeo da pišem svoj Crnogorski putopis, ali nikad ga nisam završio, lenčuga... Ajde,ajde ,pokreni se i pisi...i sam si rekao da su slike sa mora spas za ovo vreme... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10630 Napisano Mart 3, 2023 (promenjeno) Hronični Motociklopata, 7374 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ajde pokušaću ovih dana, al ne obećajem, moram da uradim izmene, pošto je to putopis iz 2013-te Promenio Mart 3, 2023 član Disko Nindža 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...