jamana 43 Napisano April 13, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi bilo dobro da ga nekako "vezes" za rukohvat na repu. Dosta je dugacka poluga,jos tezina kofera i njegovog sadrzaja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano April 13, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan @ jamana To je još u fazi razmišljanja, ali i ne stavljam ja ništa teško u kofer, tako da mislim da nije ni potrebno, no ipak... U planu su one plastične vezice kao za kablove samo neke deblje U svakom slučaju hvala na konstruktivnoj kritici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano April 13, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Bane trebao bi da ojacac nosac na rukohvatu. Ipak je velika poluga od mesta na kome se kace na motor pa do ploce za kofer. Ipak nije orginalan nosac,ja sam moj ucvrstio za svaki slucaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano April 17, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan opet tema zamrla :-\ ... ajde malo da osvezim temu slikama nekih nabudzenih GPZ-ova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano April 17, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano April 17, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ma moz' da mu stave sta 'oce,opet je to gpz. Ovaj sa Dukatijevim repom mi deluje najpristojnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano April 17, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan ne znam sta da ti kazem, meni prerada sa R6 repom izgleda hebeno dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Maj 7, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari evo da se prestavim,vec nadelju dana sam ponosni vlasnik gpz-a 500s motor mi se veoma dopada i presrecan sam sto ga posedujem tako da se nadam daceme lepo sluziti s obzirom da je 90godiste ali je u fabrickom stanju skoro je uvezen za pocetak odma sam mu zamenuo ulje,filter ulja svecice a za dalje otom potom.prelepo vuce ide strava s obzirom da sam normalan vozac za mena to je to,pa bi molio iskusnije vlasnike gpz-a da mi daju neke savete oko kawe nasta da obracam paznju prilikom odrzavanja,voznje i nekih saveta vama poznatih veoma bi mi znacilo unapred zahvalan NOVESKI. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Maj 7, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam na motoru i dobro nam došao u našu malu sektu. Ono što bih ti savetovao da pogledaš jesu kočnice tj. u kakvom su ti stanju pločice i diskovi jer motor jako lepo ide ali treba ga i zaustaviti u kritičnim situacijama. Nego ja na reč nikom ne verujem tako da daj neku sliku da vidimo kako izgleda motorče PS i menjaj u avataru tog kineza i sravljaj GPZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Maj 7, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Bice uskoro sve samo da se snadjem i uklopim u igru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Maj 7, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Dali ce te na moto skup u Zrenjanin ovog vikenda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Maj 7, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Nemogu ni ja, radim,bice skupova dugo je leto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Maj 7, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Znaci koliko sam ja razumeo kocnice su mu boljka jer neko zna posto su plocice i gde mogu da se kupe,pa da prebrodim i to verovatno su za zamenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Maj 8, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao u sektu! I ja sam se pitao sta se radi na motoru... Kazu sipas benzin, promenis ulje i pun gas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Maj 8, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Znaci koliko sam ja razumeo kocnice su mu boljka jer neko zna posto su plocice i gde mogu da se kupe,pa da prebrodim i to verovatno su za zamenu. Ne, nisi dobro razumeo Čak naprotiv kočnice su mu jača strana upravo zbog duplih diskova napred koje predpostavljam imaš i ti, ali ako su pločice i diskovi u OK stanju (kao i na ostalim motorima)onda je sve Ok. Pločice su ti po meni najbolje NISSIN koje imaš u KDM-u, a te carbone lorraine imaš u Guevari, ali ja ih ne bi uzimao jer ljudi i nisu baš zadovoljni jer nekoče ko nissin a i kažu da škripe dosta (ja ih nisam imao, a ovo su mi ljudi rekli iz ličnog iskustva). što se radova i servisa na mom motoru tiče ja se držim Darkmanove strategije ''sipas benzin, promenis ulje i pun gas...'' @Darkman Koliko sam shvatio više nisi sam sa Er-5 na forumu, sad i Pauk ima jednog sto znači da vas je duplo više :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Maj 8, 2009 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam shvatio više nisi sam sa Er-5 na forumu, sad i Pauk ima jednog sto znači da vas je duplo više :D ;D ;D ;DBas me nasmeja.Aj i ja da se upisem ovde ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Maj 8, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa cekaj, naravno da treba da se upises ovde . Uostalom, imas jedan od redjih motora na forumu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Maj 8, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma tu sam vas cek'o! Sada nas ima, sada cemo davam se najedemo batakova! Pa di si brate do sada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Maj 8, 2009 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo ;D,tek sada stigoh,dok sam odvojio devojcice od motora pa i ja da dodjem na red,lepe se,al samo na mokrozacevo sediste ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Maj 8, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A lepe se devojcice na motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Maj 8, 2009 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan A lepe se devojcice na motor? Pa da,kazu kao stvorene za devojcice,jos je i boja dobra,jes da nije pink al moze i crvena da prodje ;D @Darkman,jel i ti imas probelma u trecoj preko 150km/h,imam utisak da se gusi malo,mozda karburatori? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Maj 8, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, bas nikakvih ide kao sumanu u svakoj brzini... Stekni ga tri brzine vise i pun gas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Maj 8, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav drustvo,gde se nalazi prodavnica kdm.i evo da se pohvalim danas sam imao prvu dalju relaciju i veoma mi se dopalo i mislim da je to to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Maj 8, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan cena plocica je 3400 din po disku ili za oba diska nemojte da zamerite sto pitam jer se jos sto bi rekli nedoznajem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Maj 8, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Evo linka ka KDM-ovom sajtu i ti imaš mapu gde se nalaze http://www.kdmmotors.com/ A što se cene pločica tiče mislim da je to za jedan disk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...